StoryEditorOCM
Više od sportabaš je spustilo

Kakva blamaža pred milijunima gledatelja, zavodila zvijezdu Reala, pa dobila žestoku odbijenicu

Piše R. R.
27. lipnja 2023. - 06:45

Na aukciji koji je organizirao PSG-ov napadač Neymar pojavila se i igračeva sestra Rafaella Santos, ali i njegov reprezentativni kolega i napadač Real Madrida Rodrygo (22). Najavljujući krstarenje sjevernom Europom za dvije osobe, što je bila jedna od nagrada na aukciji i koju su mogli osvojiti svi prisutni u dvorani, Rafaella se našalila kako će pronaći dečka koji će joj biti društvo na tom krstarenju.

Oče, ovo je onaj o kojem sam ti pričala. Tko zna, možda u budućnosti dobiješ i zeta. Rodryga... - rekla je voditeljica programa, Neymarova sestra, koja je očito koketirala sa mladom zvijezdom madridskog Reala, koji je potom mrtav ozbiljan odgovorio: "Ostavi me na miru".

Moramo također spomenuti da je Rodrygo dobar prijatelj sa Gabrielom Barbosom, bivšim dečkom Rafaelle Santos.

Jesam li se nabacivala prijatelju? Zaboga, zar ne? Bila je to šala. Prestanite tražiti dečka za mene. Kad to budem htjela, sama ću da napravim - kazala je kasnije Rafaella.

Čim je stigla na crveni tepih, Rafaella Santos plijenila je pozornost svih, prvenstveno zbog prozirne haljine. S obzirom da Rafaella zaista obožava nogometaše, pa je s nekoliko njih ranije bila u vezi, nije isključeno da u budućnosti osvoji i srce mladog Rodryga.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 07:30