StoryEditorOCM
Više od sportatu je i recept

Kad Georgina muti jaja...; Ronaldova draga pokazala da zna šufigat‘ kapulu, evo koje jelo priprema svom Cristianu

Piše Sport SD
14. listopada 2024. - 08:11
Georgina Rodriguez, the Spanish model and partner of Portugal‘s forward #07 Cristiano Ronaldo, watches the UEFA Euro 2024 Group F football match between Turkey and Portugal at the BVB Stadion in Dortmund on June 22, 2024. (Photo by KENZO TRIBOUILLARD/AFP)Kenzo Tribouillard/Afp

Još je nije odveo pred oltar, a pitanje je i hoće li, ali i ako njihova veza bude prekinuta, Georgina Rodriguez neće ostati be prebijene pare.

Naime, 29-godišnja partnerica slavnog portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, sada člana kluba Al-Nassr iz Saudijske Arabije, ima "neoboriv" ugovor poput onih predbračnih, prema kojemu bi do kraja života dobivala mjesečnu alimentaciju od sto tisuća eura.

Uz to bi u njezino vlasništvo, prema pisanju španjolskih medija, prešla i obiteljska kuća u Madridu u kojoj su s djecom živjeli dok je Cristiano igrao za Real.

Georgina i Cristiano zajedno su od lipnja 2016. godine, upoznali su se dok je ona radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu, ona je kasnije rekla kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Manekenka, influencerica i zvijezda Netflixove dokumentarne serije "Ja sam Georgina" s Ronaldom ima dvoje djece, kćeri Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu. Goergina je, premda nije biološka, zakonski majka i ostaloj Cristianovoj djeci, najstarijem sinu Cristianu Junioru i blizancima Evi i Mateu, koje je rodila surogat majka.

Nogometna zvijezda i njegova dugogodišnja partnerica trebali su biti roditelji ukupno šestero djece, ali su u travnju 2022. godine doživjeli tragediju kad Bellin brat blizanac nije preživio nakon rođenja.

Cristiano je svojevremeno rekao kako želi imati sedmero djece, prema broju kojeg tijekom karijere nosi na dresu. Sada ih imaju petero, pa još ima izgleda da ostvari i tu svoju želju.

A unatoč svom bogatstvu, Georgina ponekad i kuha. Koliko je to za potrebe kamera i dizanja popularnosti na Instagram profilu, a koliko je to njezina istinska strast, zna samo ona i njezini bližnji. No, gospođa Rodriguez odlučila je s javnosti podijeliti recept pripremanja tortilje s krumpirima. Pa tako sjecka krumpire, mnuti jaja, šufigaje kapulu, miksa i vrti... Ako vas zanima isprobati što to Georgina priprema Ronaldu, pogledajte video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 08:13