StoryEditorOCM
Više od sportaa tek joj je 20

Chiara je nova talijanska voditeljica i opasna konkurencija Diletti Leotti, a dres ovog kluba je otkrio za koga navija

Piše Sport SD
7. lipnja 2024. - 10:49

Chiara Basso nova je sportska voditeljica na talijanskoj televiziji Sportitalia. Atraktivna Talijanka opasna je konkurencija slavnoj i Diletti Leotti koja ima obožavatelje diljem svijeta. 

Dilettu već neko vrijeme možemo gledati kako izvještava s nogometnih travnjaka, a sada više neće biti jedina koja će svojim izgledom plijeniti pažnju na skorom Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Chiara ima tek 20 godina i gradila je gimnastičku karijeru, ali popularnost je stekla zahvaljujući videima na TikTok u kojima pjeva, pleše te pokazuje svoje modne kombinacije.

Na Instagramu ima gotovo 400 tisuća pratitelja, a na TikToku više od 200 tisuća. Stalna prisutnost u svijetu sporta na TV-u može joj samo povećati popularnost, a nekoliko videa na TikToku objavila je u dresu Milana i u majici F1 tima Ferrari pa je time pokazala čija je obožavateljica.

Talijani su poznati po tome da su uvijek imali atraktivne novinarke, nekada su to bile Ilary Blasi i Ilaria D‘Amico, a zadnjih nekoliko godina je to Diletta Leotta. Inače, Chiara je slobodna, ali nema sumnje da će nakon svega privući ogromnu pažnju muške populacije.

image

Diletta Leotta

Gianluca Ricci/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 02:56