StoryEditorOCM
Više od sportakrimi karijera

Bio je velika nada Cityja, sada ide u zatvor, nije mu prvi put da je uhićen s drogom: ‘Bili ste krajnje glupi‘

Piše Sport SD
19. siječnja 2024. - 07:35

Bivša nogometna nada i nekadašnji nogometaš Manchester Cityja i Tranmere Roversa, Max Norman, osuđen je na četiri i pol godine nakon što je u njegovoj fotelji pronađena droga u vrijednosti od gotovo 60.000 eura.

Osim spomenute droge u Normanovom je donjem rublju pronađeno i 80 paketića cracka. Treba reći kako je Norman 2021. godine u razmaku od dva mjeseca uhvaćen triput s heroinom, crackom i kokainom - pišu Sportske novosti.

- Bili ste krajnje glupi što ste nastavili nakon prvog uhićenja, a onda i nakon drugog. To vašu situaciju čini mnogo gorom - rekao je sudac Maxu na suđenju.

Bivši igrač Manchester Cityja priznao je posjedovanje droge s namjerom nabave i kanabisa. Norman, koji boluje od ADHD-a (poremećaj pažnje i hiperaktivnosti) i Tourettova sindroma, ima ukupno pet prethodnih osuda za devet kaznenih djela.

Daily Mail piše kako je Norman trenirao u omladinskim kategorijama Manchester Cityja (klub koji je napustio 2015.) i Wigan Athletica prije nego što je napravio skok u profesionalni nogomet s Tranmere Roversima i Morecambeom.

Na svom LinkedInu Max Norman je također podijelio kako je igrao u Španjolskoj, u klubu Deportivo El Ejido.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 13:54