Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Tenisteške riječi

Žestoke kritike nekad najboljeg tenisača svijeta, uperio je prstom u ATP Tour i legendu: Četiri puta su ga uhvatili u dopingu i sve su zataškali!

Piše SN
18. veljače 2020. - 21:51
Marcelo Rios nije imao milosti u svojim teškim oprtužbamaGetty Images

Marcelo Rios, nekad najbolji tenisač svijeta, podigao je veliku prašinu žestokim kritikama na račun ATP Toura. Danas 44-godišnji Rios tvrdi da je ATP pomagao američkim teniskim velikanima i zataškavao njihove dopinške prijestupe. Posebice se to odnosi na osmerostrukog Grand Slam pobjednika Andrea Agassija.

- ATP je najveće sranje koje postoji. Uhvatili su Agassija četiri puta i sve su zataškali zato jer je to bio Agassi i jer bi inače tenis propao. Sve je to veliko sranje - rekao je Rios, čije riječi je između ostalih prenijela i ugledna Marca.

Rios tvrdi i da je za vrijeme njegove igračke karijere ATP favorizirao igrače koji su bili specijalisti za tvrde, brze podloge. Posebice se to odnosi na završni turnir osmorice najboljih koji se igrao u dvorani na tvrdoj podlozi.

- Pobjede na Mastersu su uvijek bile lake za Petea Samprasa. S Bruguerom sam razgovarao kako bi se podloga trebala mijenjati svake godine. Uvijek smo razgovarali o istim stvarima i problemima, ali su naši prijedlozi odbačeni jer smo Južnoamerikanci - dodao je igrač koji je tijekom karijere osvojio 18 naslova.

#MARCELO RIOS, ATP TOUR

Izdvojeno