Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
TenisNišta pozitivno

Nevjerojatno priznanje mladog tenisača: Igram samo zbog novca, da toga nema odavno bih ga napustio

Piše Robert Radica
20. veljače 2020. - 23:26
AFP/Pascal Guyot

Kazahstanski tenisač Alexandar Bublik šokirao je sportsku javnost u intervju u francuskom L'Equipeu. Naime 55. igrač na ATP listi otvoreno je priznao da se tenisom bavi isključivo zbog novca.

- Mrzim ga svim srcem. Igram tenis samo zbog novca. Ništa pozitivno nema u tome što sam postao tenisač - izjavio je 22-godišnjak.

Potom je i dodatno pojasnio svoja razmišljanja.

- Da novca nema u tenisu odavno bih ga napustio. U ovom trenutku ne zarađujem dovoljno na drugoj strani pa moram igrati. Još nisam u situaciji kao moj prijatelj Bernard Tomic, ali nisam ni daleko od njega - priznao je Bublik.

Kazahstanac je još dodao i da jedva čeka sportsku mirovinu, pa da koji put odigra tenisku partiju za zabavu.

- Volim sport i udaranje loptice. Sigurno ću nastaviti igrati tenis kada se povučem, ali mi je kao profesionalcu muka od ovog sporta. Muka mi je da stalno igram protiv novih protivnika. Nekada moram igrati u bolovima, moram igrati čak i ako me djevojka napusti. To je dio tenisa koji mrzim. U momčadskom sportu uvijek možete kazati treneru da niste spremni i ne morate igrati. U tenisu to ne može, a ja nisam dobar u momčadski sportovima – iskren je bio Bublik.

#ALEXANDAR BUBLIK, TENIS

Izdvojeno