StoryEditorOCM
Tenisni kriv ni dužan...

U Srbiji zbog Đokovića opalili po legendi hrvatskog tenisa: ‘Baš ga ne voli, nije mu želio ni ime spomenuti‘

Piše Sport SD
16. kolovoza 2023. - 14:35

Ivan Ljubičić, bivši hrvatski tenisač i nekadašnji trener Rogera Federera, našao se na meti srpskih medija. U razgovoru za "OA Sport" otkrio je kojeg tenisača vidi kao mogućeg pobjednika US Opena. Njegov izbor nije pao na Novaka Đokovića, što su neki mediji iz Srbije, točnije Kurir, odmah osudili i zaključili kako Ljubičić ne simpatizira njihovog tenisača.

- Jannik Sinner ima mentalitet pobjednika. Naslov u Torontu je važan za njega, rekao je Ljubičić, nakon što je Talijan trijumfirao na mastersu u Kanadi.

Nastavio je dalje bivši hrvatski tenisač nizati pohvale na račun Sinnera.

- Jannik je pokazao odličan učinak i postigao je svoj najbolji plasman kao broj šest na svijetu. Igrao je svoje treće finale na mastersu 1000. Izgubio je prva dva, ali ovoga puta nije griješio. Nije bilo lako protiv Alexa de Minaura. 

Ljubičić se je optimističan u pogledu budućnosti 21-godišnjaka, a tu su Srbi naišli na "problem".

- Sinner se može boriti za pobjedu na US Openu, posljednjem Grand Slamu u sezoni. On je jedan od četiri igrača koji se izdvajaju od ostalih u utrci za naslov, zaključio je Ljubičić, a novinar dodao da je vjerojatno mislio na Carlosa Alcaraza, Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva.

Pretpostavlja se da je za bivšeg trenera Rogera Federera to četvorka koja će se boriti za titulu u New Yorku. No, naši susjedi su to protumačili kako bivši hrvatski tenisač "baš ne voli Đokovića" te su ga prozvali kako mu nije želio ni spomenuti ime...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 00:38