StoryEditorOCM
Strani nogometneočekivano

Perišić promijenio mišljenje, iznenadio i engleske insajdere: ‘Takav rasplet nismo očekivali, ali...‘

Piše SPORT SD
13. kolovoza 2023. - 10:07

"Ivan Perišić je igrao, i to jako dobro – ima budućnost sa mnom i s klubom. Dugo sam pratio njegovu karijeru, on je apsolutni profesionalac, odlično se brine o sebi i imao je vrlo dobru predsezonu", izjavio je Ange Postecoglou, trener Tottenhama prije tek nekoliko dana, što je bio i svojevrsni preokret u situaciji oko priče Perišića i Spursa.

Početkom prijelaznog roka se činilo da Perišić sigurno napušta London. Naveliko su pisali da je Hrvat samo smetnja treneru i izvršnom direktoru kluba. Samo je bilo pitanje dana ili tjedna kada će otići ali sada ga u Londonu ipak gledaju drugim očima. Očito je Perišić svojim predstavama okrenuo trenera na svoju stranu.

Sada je novinar portala Football London Alasdair Gold izjavio da je došlo do promjene na obje strane, te da i igrač želi ostati u Tottenhamu.

„Imam informaciju da Perišić stvarno vjeruje da bi mogao osvojiti nešto s Tottenhamom pod trenerom Postecoglouom. Postecoglou također želi Perišića u momčadi. Dao je to do znanja i svojom nedavnom izjavom. Takav rasplet nismo očekivali, ali, Perišić je igrao odlično na pripremama.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:49