StoryEditorOCM
Strani nogometima li kraja

Novi dan, novi skandal potresa srpski nogomet: djelatnici Saveza pokupili sve premije za Euro, na igrače nisu mislili

Piše SN
28. lipnja 2024. - 22:31

Srpska nogometna reprezentacija nije se proslavila na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Unatoč velikim očekivanjima javnosti, završili su na posljednjem mjestu skupine C i rano se vratila kući iz Njemačke.

Mnogi skandali popratili su Orlove na ovoj smotri, poput tučnjave vratara Vanje Milinkovića-Savića u ugostiteljskom objektu pa sve do raznih izjava kapetana Dušana Tadića, koji je po završetku njemačke avanture s još nekoliko suigrača odlučio da neće igrati za nacionalnu vrstu dok je Dragan Stojković izbornik.

Sada su neki novi detalji isplivali na površinu. Naime, Telegraf doznaje kolike su premije isplaćene nakon plasmana na Euro. Generalni tajnik Jovan Šurbatović i njegovi suradnici dobili su po 100.000 eura, direktor Miroslav Tanjga 50.000 eura, a desna ruka Šurbatovića, financijska direktorica zaradila je 45.000 eura, prenose Sportske novosti.

Što se tiče nogometaša, njima je bilo određeno od 100.000 eura naniže u odnosu na doprinos, no svi su se odrekli svojih premija u ime radne zajednice Saveza. Na kraju ispada da nogometaši nisu uzeli apsolutno ništa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 22:31