StoryEditorOCM
Strani nogometples milijuna

Naš reprezentativac odbio Dinamo, a sad je na putu za hit klub serie A

Piše sport sd, sn
6. srpnja 2024. - 17:11

Jedan od hit-igrača Europskog prvenstva u Njemačkoj, Riccardo Calafiori bi prema svemu sudeći trebao biti novo pojačanje Arsenala. Stoga je Bologna, koja će nadolazeće sezone igrati u Ligi prvaka, u procesu pronalaska zamjene za stopera koji je ovog ljeta osvojio Europu.

Prvi na popisu potencijalnih zamjena im je jedan Vatreni. Naime, kako javljaju talijanski mediji, Marin Pongračić bi mogao put Bologne. Nakon sjajne sezone u Lecceu zaradio je mjesto u prvih 11 Hrvatske na Europskom prvenstvu, a sada bi mogao zaraditi i transfer u klub koji igra Ligu prvaka.

Za Pongračića je navodno zainteresiran bio i Dinamo, no na Maksimiru nisu mogli zadovoljiti financijske uvjete igrača koji igra u ligama Petice i koji je u najboljim nogometnim godinama.

Talijanski mediji La Repubblica i Gazzetta dello Sport navode da je Bologna vrlo zainteresirana za usluge hrvatskog reprezentativca, ali do završetka posla ima još puno. Tu je najveći naglasak na Lecce koji će za svoj stup obrane zasigurno tražiti odštetu. Pongračić prema Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura, ali će gotovo sigurno tražiti koji milijun više od toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 13:39