StoryEditorOCM
Strani nogometpodigao prašinu

Modrićeva objava skupila na milijune pregleda, ali Katalonci mu ne daju mira: ‘Luka, trebao si biti isključen‘

Piše Sport SD
22. travnja 2024. - 09:55

Luka Modrić kao kapetan je predvodio Real Madrid do pobjede protiv Barcelone (3:2) u El Clasicu, s kojom su praktički osigurali naslov španjolskog prvaka.

Hrvatski maestro odigrao je cijelu utakmicu i zaradio visoku osmicu u španjolskom listu Marca, a nakon utakmice oglasio se kratkom porukom na X-u (bivšem Twitteru) koja je pregledana više od dva milijuna puta:

"Nije slučajno. Real Madrid", poručio je Modrić aludiravši na dramatično izborenu pobjedu protiv Barcelone u sudačkoj nadoknadi.

Podsjetimo, Katalonci su dvaput imali vodstvo, ali su se Madriđani vraćali i sve preokrenuli pogotkom Judea Bellinghama u 91. minuti.

Naravno da nisu baš svi bili oduševljeni objavom hrvatskog kapetana. Navijači Barcelone zatrpali su Modrića negativnim komentarima poput:

- Istina, nije slučajno, još jednom ste pobijedili krađom, to je Real Madrid.

- Luka, trebao si biti isključen, ali sudac nije htio. Nije slučajno.

Navijači Barcelone su ovime aludirali na sudačke repove iz najvećeg derbija španjolskog nogometa i žale zbog situacije iz 29. minute kad je Lamine Yamal zamalo došao do pogotka, ali Lunin je to zaustavio. Naime, bilo je dosta polemike je li lopta prešla gol-liniju ili ne. Radilo se o milimetrima, zbog čega se sudac kratko konzultirao s VAR sobom, ali na kraju je samo pokazao da se igra nastavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 09:47