StoryEditorOCM
Strani nogometsve je priznao

Milan se ograđuje od bivšeg igrača i skandala u koji je umiješan, prijeti mu brutalna kazna...

Piše Gradimir Đukarić/SN
18. listopada 2023. - 09:30

Sandro Tonali mogao bi godinu dana provesti izvan nogometa zbog ilegalnog klađenja, špekuliraju danas talijanski mediji. Gazzetta dello Sport prenosi kako je talijanski nogometaš istražiteljima priznao kako se kladio čak i na utakmice svog bivšeg kluba Milana koji je ovog ljeta napustio - pišu Sportske novosti.

"Tonali se kladio na utakmice AC Milana dok je ondje bio ključni igrač, ali to nije mijenjalo konačne rezultate", navodi se u tekstu.

Naime, Tonali je ustvrdio kako se kladio samo na one utakmice Milana kada nije igrao, odnosno kada nije bio ni na klupi. Njegove oklade, stoga, ne bi ni na koji način mogle utjecati na rezultat, no priznanje da se kladio na klub za koji je igrao stavlja ga u težak položaj. Špekulira se zbog toga kako bi tužiteljstvo moglo tražiti da ga se na čak četiri godine izbaci iz nogometa, a ta bi se kazna prepolovila u slučaju nagodbe prije izricanja presude.

U Milanu se posve ograđuju od bivšeg nogometaša i skandala u koji je umiješan te kako ovog ljeta Tonalija nisu transferirali zbog sumnje u kocku nego zbog ponude (64 milijuna eura) koju nisu mogli odbiti.

"U Milanu nisu znali ništa, nisu bili upoznati sa Sandrovim okladama. Transfer u Newcastle u ljeto nije imao nikakve veze s kladionicama. Stigla je izdašna ponuda i Milan ju je prihvatio, tu cifru se nije se moglo odbiti", piše MilanNews.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:19