Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Strani nogometPrve utakmice

Još jedna potvrda fantastične igre: Mario Pašalić izabran je u idealnu momčad Lige prvaka

Piše R.R.
20. veljače 2020. - 19:32
AFP/Alessio Morgese

Tko nije gledao puno je toga propustio, ne samo odličnu igru i pobjedu Atalante, nego i vrhunsku partiju hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića. Da to nije samo neki navijački hir, stigla je potvrda i od UEFA-e koja je nakon prvog "proljetnog" kola i odigrane četiri utakmice odabrala idealnu postavu prvog tjedna elitnog natjecanja.

Nije ovo baš idealna pozicija na koju je Pašalić postavljen s obzirom na sustav 4-3-2-1, ali je definitivno svojom igrom i asistencijama bio dominantna figura fantastične večeri na San Siru u kojoj je potvrdio svoju kvalitetu.

Čini se da je sada ona odštetna klauzula od 15 milijuna eura koju je postavio Chelsea nekako i premala s obzirom na igre koje ovaj Kaštelanin prikazuje. Ne samo ovu utakmicu, već i u kontinuitetu.

Inače idealna postava kola: Gulácsi (Leipzig) – Hateboer (Atlanta), Laimer (Leipzig). Felipe (Atletico), Lodi (Atletico) – Freuler (Atalanta), Saul (Atletico), Cheryshev (Valencia) – Iličić (Atalanta), Pašalić (Atalanta) – Haaland (Borussia).

{twitter}

#MARIO PAšALIć

Izdvojeno