StoryEditorOCM
Strani nogometrazvedrilo mu se

Bivši vratar Bijelih kojeg se povezivalo s Dinamom stigao u Premier ligu, čak će i Hajduk zaraditi

Piše Robert Šola/SN
26. siječnja 2024. - 13:57

Ivo Grbić (28) i službeno je postao golman Sheffield Uniteda. Hrvatski golman potpisao je ugovor na tri i pol godine, s opcijom produžetka i za još jednu godinu. Sheffield je Atletico Madridu platio odštetu od 2,5 milijuna eura, što će jako razveseliti i Hajduk kojem će ime solidarnosti biti uplaćeno 100-tinjak tisuća eura, pišu Sportske novosti.

Grbić u ovoj sezoni nije upisao nastup za Atleticom, Jan Oblak je tamo nedodirljiv na vratima, a vidjet ćemo ga što ga čeka u Premier ligi. U Sheffieldu je prvi golman Wes Foderingham (33), koji nije na posebno dobrom glasu. Grbić je uvjeren da se može nametnuti.

Uspije li u tome, visoki bi Splićanin postao prvi hrvatski golman nakon Ivana Katalinića koji je branio u Premier ligi. Katalinić je branio u Southamptonu od 1980. do 1983. Još jedan Hajdukov golman Lovre Kalinić nije uspio upisati nastup u Premier ligi dok je bio član Aston Ville.

Grbić je neupitno odličan golman i ima sve potrebne predispozicije da brani u Engleskoj. Nadajmo se da će to uspjeti i dokazati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:05