StoryEditorOCM
Ostalovelika fešta

Vukovarska je večeras centar svita! Igra se finale Torcida kupa, nastupaju i bivši hajdukovci, pogledajte imena...

Piše Sport SD
3. rujna 2024. - 13:13

Preostao je još samo jedan dan Torcida kupa. Kultni turnir u Vukovarskoj došao je do finala. Najzanimljivije utakmice gledat ćemo večeras od 19.10 sati. Na rasporedu su finala i utakmice za treće mjesto. Prvi će na teren veterani. Corte bar Trogir i Hajduk odmjerit će snage u konkurenciji u borbi za zlato.

Obje ekipe predvode neuništivi bivši hajdukovci. Kod Trogirana je to Drago Gabrić, a u Hajduku Gergo Lovrencsics. Mađareva se ekipa dobrano namučila kako bi izborila finale. Ostaje nam vidjeti hoće li to ostaviti traga na njima. Dolaskom Lovrencsicsa Hajduk je počeo izgledati znatno bolje nego na početku turnira. ‘Solinskog‘ Mađara i dalje krasi zavidna kondicijska spremnost, a vidjelo se i da je pravi majstor malog balun.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Tonči Vlašić

Nakon njih na teren će Volarević Karliko Villa Bili protiv momčadi Cestogradnje. Ekipa Volarević lani je poražena u finalu od Sea Wolfa, a ove su godine opet dogurali do finala. Cilj im je, dakako, osvojiti turnir, no to neće biti nimalo lagan zadatak. Pogotovo kada vidimo roster Cestogradnje kojega između ostalih čine nevjerojatno strijelac Antonio Repić, ‘hobotnica‘ na golu Vinko Rozga, Filip Bradarić, Antonio Asanović...

image
Nikola Vilic/Cropix

U polufinalu su ‘skinuli‘ branitelja naslova Sea Wolf. Strpljivo su gradili svoju pobjedu i na koncu slavili s 4:2 zahvaljujući golovima Repića, Bradarića, Vladovića i Karabatića. Volarević Karliko su, pak, finale izborili pobjedom nad ekipom Sveti Josip Dugi Rat. Na koncu je bio isti rezultat 4:2, a za pobjednike su pogađali Medak, Barbarić (2) i Pavić.

image
Nikola Vilic/Cropix

Vrijedi spomenuti i utakmice za treće mjesto. U konkurenciji veterana bit će to susret Osandesete Irish Puba Harp i Los Galacticosa, a u seniorskoj ćemo gledati još jedan spektakl između Svetog Josipa Dugi Rat i Sea Wolfa.

image
Nikola Vilic/Cropix
image
Nikola Vilic/Cropix
image
Cropix
image
Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 11:06