StoryEditorOCM
Ostalotroje poginulih

Užas u Njemačkoj: Olić poslije utakmice s Albanijom svjedočio stravičnoj nesreći, bilo je i poginulih

Piše SN
20. lipnja 2024. - 18:11

Ivica Olić u srijedu navečer je svjedočio stravičnoj nesreći na njemačkoj autocesti A24. Olić se našao samo 200 metara iza mjesta nesreće u kojoj je bilo i poginulih, piše Bild, a prenose Sportske novosti.

Olić je bio u automobilu s kolegom s kojim se vraćao sa stadiona u Hamburgu u hrvatski kamp u Neuruppinu. Zlatko Dalić je bio u autobusu s igračima i već je sišao s autoceste u trenutku nesreće.

Oko 19:20 59-godišnji vozač jednog automobila je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste te se zabio u dva stabla. Muškarac, njegova 47-godišnja supruga i 19-godišnja kćer preminuli su prije dolaska hitne pomoći i ostalih službi. Policija je zatvorila cestu i nastale su velike gužve, a Olić je bio u automobilu koji je na cesti stajao dva sata. U jednom trenutku Olić i njegov kolega su izašli iz automobila.

- Nismo htjeli buljiti u nesreću, samo smo htjeli protegnuti noge. Tek kasnije smo saznali koliko je nesreća bila teška - rekao je Olić za Bild.

Dvije osobe su pokušale i pobjeći s autoceste i riješiti se gužve, no policija je to spriječila i zamolila ih da se vrate u svoje automobile. Policija je dodala kako se hrvatski treneri nisu našli među tim ljudima niti je problem bio njihova šetnja.

"Žao nam je zbog nesreće, a obitelji i prijateljima onih koji su izgubili živote izražavamo najdublju sućut", prenosi Bild riječi hrvatskog glasnogovornika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 18:12