StoryEditorOCM
Ostalofutsal

Prvi trenerski korak: Duje Bajrušović na klupi Novog vremena

Piše Jakov Kovačević
22. lipnja 2023. - 07:59

Uprava makarskog malonogometnog prvoligaša Novog vremena nije zadovoljna rezultatima u prošlom prvenstvu i razišla se sa dosadašnjim trenerom Ivanom Božovićem, a njegovim nasljednikom imenovala je svog bivšeg trofejnog igrača Duju Bajrušovića. 

Bajrušović je kao igrač bio pokretač pozitivne energije i veza parketa sa tribinama pa je postao omiljen navijačima u gradu podno Biokova. I danas se prepričavaju njegove vrhunske izvedbe u finalu doigravanja Novog vremena protiv Splita koje su donijele Makaranima prvu titulu futsal prvaka Hrvatske. 

Sad se u Makarsku vraća u drugoj ulozi, vodit će s klupe momčad Novog vremena u narednoj sezoni. U svlačionici će ga dočekati nekoliko suigrača iz šampionskih sezona (Bašković, Vuković, Kazazić) te neki novi igrači, a i mlade nade. U klubu očekuju kako će ih novi trener na najbolji način voditi u idućoj sezoni u kojoj su ambicije na visokoj razini.

Bit će ovo prvi trenerski korak Bajrušovića, a poznavajući ga kao istinskog profesionalca i pozitivca nema sumnje da je svlačionica Novog vremena došla u prave ruke.

Operiran Jelavić

U KBC Split uspješno je operiran najbolji igrač Novog vremena i najbolji igrač 1. HMNL u sezoni 2021/2022 Toni Jelavić. Radi povrede koju je zadobio na pripremama reprezentacije Hrvatske Jelavić je propustio ovogodišnje doigravanje prvenstva. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:26