StoryEditorOCM
Ostalobez pardona

Proslavljena hrvatska sportašica ‘riga vatru‘: ‘Brena i Đokovići imaju ratne traume, morat ćemo im se izviniti...‘

Piše SPORT SD
11. prosinca 2023. - 19:47

Obitelj Đoković je vrlo aktivna kada je riječ o političkim pitanjima. O svemu od cjepiva, Kosova, a i Domovinskog rata Novak i Jelena imaju snažno mišljenje. 

Često na društvenim mrežama, ali i u raznim drugim prilikama iznose svoje mišljenje, nerijetko izazivajući buru reakcija.

Sada je nekoliko nedavnih izjava komentirala i proslavljena hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić, a uz komentare na ponašanje obitelji Đoković, tema objave je bila i Lepa Brena zbog svojih izjava.

‘‘Upalim neki podcast Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim "naše" medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže ‘teške situacije koje smo preživjeli zajedno - otmica djeteta, raspad države, smrt roditelja.‘ Raspad države u top 3 životne traume.

U budućnosti jednog dana svi mi morat ćemo se izviniti braći zbog traume raspada države, rata. Malo po malo do toga vodi nas naša politika, mediji i povjesničari.

Paralelno ušutkujući nas ‘rat je prošlost, okrenimo se budućnosti‘", napisala je Brkljačić na svom Facebook profilu.

Ivana Brkljačić često koristi svoj Facebook profil da komentira razne aktualne teme, nedavno se i osvrnula na ludnicu oko Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

- U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode, kada se organizira sportsko natjecanje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica... Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred ceremonijal medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture... - poručila je ogorčena Ivana.

- Za sport, kazalište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem... Evo cijene ulaznica, dobro nam je, recesije nema! Parter – 25 eura, VIP loža – 130 eura, VIP loža, stajanje – 130 eura, VIP Salon – 80 eura, tribina dolje – 32 eura, tribina gore – 27 eura - napisala je početkom listopada Brkljačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:36