StoryEditor
Ostalobizarne tvrdnje

Nove optužbe na račun jednog od najvećih prevaranata u svijetu sporta: ‘Postoje dokazi da je na svom biciklu imao ugrađen mali motorčić‘

Piše SN
12. travnja 2021. - 15:12
AFP

Lance Armstrong, bivši osramoćeni šampion, posljednjih godina živi uglavnom zarađujući po Bliskom istoku (Emirati, Katar) i prodajući svoju autobiografiju, no posljednjih dana opet mediji razapinju njegovu obitelj. Prvo se pisalo o navodnom slučaju silovanja kojeg je počinio njegov sin (Luke), a sad je opet meta upravo on, pišu Sportske novosti.

"Puno toga mi je bilo sumnjivo. I htio sam pisati o tome, ali su mi rekli da ne obraćam pozornost na to", govori francuski novinar Antoine Vayer koji iznosi dokaze da je Amerikanac prevario svijet koristeći, uz doping u sebi, i - tehnološki doping.

"Postoje dokazi da je na svom biciklu imao ugrađen i mali motorčić! Armstrong je najveći prevarant. Kompliciran je na svakom nivou. Godinama je imao specijalni tretman.", otkriva Francuz.

Motor se lako sakrio, jer ne teži niti kilogram (oko 800 grama). I upravo su francuski novinari objavili snimku gdje se vidi čudno ponašanje Armstronga koji dodiruje zadnji dio bicikla kako bi pokrenuo motor.

Čini se da nema kraja prevarama kad je u pitanju Lance Armstrong, gdje li je samo kraj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 03:37