StoryEditor
Ostalopomračenje uma

Jeziva scena nasred ulice: poznati ragbijaš zapalio suprugu i troje djece u automobilu, a potom izvršio samoubojstvo

Piše R.R.
20. veljače 2020. - 20:14
AFP Ilustracija/Stringer

Nekadašnji ragbijaš Rowan Baxter izazvao je jezivu tragediju kada je u automobilu zapalio svoju obitelj, a potom izvršio i samoubojstvo. Tragedija se zbila u jutarnjim satima u Brisbaneu, nasred ulice. Kako stvari sada stoje supruga Hannah je vozila automobil, a na stražnjem su sjedištu bila djeca Aaliyah (6), Laianah (4) i Trey (4). Vjerojatno je došlo do svađe među supružnicima, a onda je u pomračenju uma Baxter zapalio vozilo, te je ubodima noža izvršio samoubojstvo.

- Vidio sam brojne strašne scene u istragama, ova je ipak možda najgora od svih - priznao je čak i Mark Thompson, šef policije u Brisbaneu.

Svjedoci koji su zatekli na ulici, a jedan od njih je i ozlijeđen u pokušaju spašavanje djece, su potvrdili da je nesretna supruga vikala dok je pokušavala naći izlaz iz automobila, na kraju je prebačena i do bolnice gdje je uslijed teških ozljeda i opekotina preminula. Djeca su preminula na licu mjesta, u zapaljenom automobilu.

Mediji u Australiji su otkrili i da je par bio dugo razdvojen i da su tražili najbolji model razvoda. Prijatelji i obitelj su u nevjerici, jer bez obzira na lošu situaciju među supružnicima ovakvo pomračenje uma ipak nitko nije očekivao.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 07:47