StoryEditorOCM
HajdukRužne scene

Velika tučnjava na Poljudu! Letjele su šake, bilo je krvavih glava, roditelji su bježali s uplakanom djecom...

Piše Frane Vulas
15. kolovoza 2024. - 22:35

Nevjerojatni prizori na poluvremenu susreta Hajduka i Ružomberoka u Splitu. Na velikom odmoru popucali su živci nekim navijačima na istočnoj tribini stadiona, nekima je pala roleta, i došlo je do baš velike tučnjave, makljaže.

Sve je imalo velike razmjere. Letjele su šake, noge... Tuklo se baš muški. Toliko se "cipalo" da je nastao koridor na tribini, navijači su se razbježali. Bilo je tako žestoko da su ih drugi navijači gađali predmetima da se smire, a djeca su u blizini bila uplakana u zagrljaju roditelja. Bilo je i krvavih glava, razbijenih noseva. Scene su to kakvih se svi akteri trebaju sramiti. Pogotovo zbog te djece. To nikome ne služi na čast, kakav god da je bio povod. A sve bi moglo skupo koštati i Hajduka.

Klub s Poljuda je stalno pod posebnim povećalom UEFA-e zbog navijačkih incidenata. Ovo sigurno nije bilo nešto što je planirano, poput baklji i slično, ali se dogodilo. I dobro se vidjelo, dugo je trajalo. Moglo bi i ovo biti razlog udara na džep Hajduka od strane krovne europske nogometne organizacije.

image

Sukob na tribinama

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 13:55