StoryEditorOCM
Hajdukhoće li na poljud?

Rakitić o Perišićevoj formi i dolasku u Hajduk: ‘Ako me budu zvali, uz dobar roštilj ćemo vidjeti što i kako‘

Piše Sport SD
4. lipnja 2024. - 13:48

Ivan Rakitić odradio je prvu sezonu u Al Shababu, saudijskom prvoligašu s kojim ima ugovor do ljeta 2025.

- Tu sam tek nekoliko mjeseci i treba još neko vrijeme da sve upoznam, ali sigurno je da sve raste nevjerojatnom brzinom. Ne raste samo kvaliteta igrača, već i cijela infrastruktura. Bio sam ovih dana s princem koji je na čelu kluba i objasnio mi je planove za novu sezonu. To izgleda fantastično, zato sam došao kako bi im pomogao graditi budućnost nogomet u Saudijskoj Arabiji - kazao je Rakitić u velikom razgovoru za Tportal.

Transfer u Hajduk?

Ranije se pisalo i o mogućem dolasku u Hajduk, a evo što je bivši hrvatski reprezentativac rekao na tu temu:

- Ako me budu zvali, onda ću sjesti s kumom, ispeći dobar roštilj i razgovarati o tome. Porazgovarat ćemo i vidjeti što i kako.

image
Ante Cizmic/Cropix

Raketa se osvrnuo i na Ivana Perišića koji se ekspresno vratio nakon teške ozljede koljena:

- Treba mu čestitati na tome što se brzo vratio nakon teške ozljede. I to je najbolji pokazatelj kakav je Ivan profesionalac. I koliko je pametno što je odlučio doći u Hajduk, gdje je mirno odrađivao pripreme. Svi mi znamo Ivana, on će iz utakmice u utakmicu biti jači, imati sve više samopouzdanja. O kvaliteti nemamo što pričati, bitno je samo da uhvati ritam. Uvjeren sam da će biti jako važan za nas na Euru.

Rakitić je prokomentirao i Europsko prvenstvo gdje Hrvatsku čeka težak posao u skupini:

- Najteža skupina koja nam se mogla dogoditi, mislim da nikad nismo imali ovako težak raspored, ali kako se promijenio sistem natjecanja, to donekle olakšava posao. No treba ići polako, ne razmišljati unaprijed, već pripremati utakmicu po utakmicu...

image
Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 07:06