StoryEditorOCM
Hajduksmjena na poljudu

Pad velikog Marka Livaje, stigla je nova lista, više nije prvi niti u Hajdukovoj svlačionici

Piše Sport SD
4. lipnja 2024. - 10:05

Završetkom HNL-ove sezone ažurirane su i vrijednosti igrača na Transfermarktu. Uvjerljivo najskuplji igrač naše lige je Dinamov Martin Baturina, sada ga cijene na 20 milijuna eura. Cijeli HNL Transfermarkt je procijenio na nešto manje od 234 miljuna eura.

Loša sezona Hajduka odrazila se i na vrijednost igrača, a Marko Livaja više nije najvrjedniji igrač splitskog kluba. Rokas Pukštas sada je najskuplji na Poljudu, Transfermarkt ga je procijenio na 8 milijuna eura dok je Livajina vrijednost pala sa 6,5 na 5 milijuna eura.

Već duže vrijeme spominje se kako bi ovog ljeta Rokas Pukštas mogao napustiti Poljud i nastaviti svoj strelovit uspon u nekom drugom klubu. Mladi Amerikanac pružao je odlične utakmice u bijelom dresu i privukao interes brojnih europskih klubova, a priča se da bi mogao i oboriti klupski transferski rekord kojeg drži Luka Vušković (11 milijuna eura).

image

Rokas Pukštas

Tom Dubravec/Cropix

Englezi ‘poludjeli‘ za Rokasom Pukštasom, tri velikana ga žele dovesti, Hajduku se smiješi rekord

Hajdukov dragulj ovog ljeta bi mogao napustiti Poljud, a sada ima novog agenta: dobro je poznato ime, zamjerio se Dinamu

Pukštas je za Hajduk skupio ukupno 58 nastupa zabivši pritom 11 pogodaka uz četiri asistencije. U ovoj sezoni u domaćem prvenstvu ima 27 nastupa i postao je neizostavan dio momčadi svakog trenera Bijelih, a ugovor s Hajdukom veže ga do ljeta 2027. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 10:39