StoryEditorOCM
Hajdukkakvo ludilo

Ovo je najluđe što ćete vidjeti na Badnjak, hajdukovac na Tajlandu sjeo na surlu i nahranio slona

Piše SPORT SD
24. prosinca 2023. - 13:36

Badnjak i božićni blagdani se uglavnom povezuju sa zimom i zimskim aktivnostima. Ali, ima i onih kojima niske temperature nisu drage, pa bi radije zimovanja proveli u toplijim okruženjima.

Kako je pitao Kevin McCallister: ‘Tko uopće želi provesti Božić u tropskoj klimi?‘ Pa, odgovor je Hajdukov Yassine Benrahou. Igrači su dobili slobodno do 3. siječnja i svi svoje vrijeme provode na različite načine, ali Benrahouov izbor se najviše ističe. Naime, odabrao je ‘zimovati‘ na Tajlandu. Točnije na otok Phuketu, inače vrlo popularnoj turističkoj destinaciji. 

Temperatura tamo teško pada ispod 25 stupnjeva, a Marokanac je osim uživanja na plažama imao i priliku sjesti slonu na surlu i nahraniti ga. 

image
Screenshot/Instagram

Inače, igrači Hajduka će se okupiti 3. siječnja kada počinju pripreme za drugi dio sezone. Prvih pet dana priprema, prije odlaska u Istru, momčad će odraditi u gradu pod Marjanom.

Suparnici ‘bijelih‘ koji su jesenski prvaci Hrvatske tijekom priprema bit će slovenski Aluminij Kidričevo 9. siječnja pa zatim mađarski Fenervar tri dana kasnije. Sa slovenskim Koperom Karoglanov sastav će igrati 17. siječnja, a zadnjeg dana boravka u Umagu protivnik ‘bijelih‘ će biti poljski Slask Wroclaw.

Prva utakmica Hajduka u nastavku SuperSport HNL-a je jadranski derbi s Rijekom na Poljudu 28. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:38