StoryEditorOCM
Hajdukpromakao detalj

Nije bio kraj nakon posljednjeg zvižduka: jedan igrač Hajduka napravio glupost, kažnjen je

Piše SPORT SD
16. kolovoza 2024. - 09:30

Nakon posljednjen zvižduka sinoć na Poljudu većina ljudi na stadionu bila je van sebe. Igrači su popadali nemoćno po travi, navijači su bili u nevjerici. Bijeli su ponovno ispali iz Europe bez da su došli do grupne faze.

Reda se kriza na krizu u splitskom klubu, afera "Perišić", pa gol u 99. minuti na Kranjčevićevoj, uz to sad i ispadanje od slovačkog Ružomberoka. Pružila se Hajduku prilika koja se neće ponoviti.

Jasan i više nego prihvatljiv put do skupine Konferencijske lige, koji uz sebe nosi sve ono što Bijelima treba kao voda u pustinji: priliku za povećati koeficijent, uzeti nešto novaca iz "europske blagajne", povećati vrijednost svojih igrača na tržištu, još koji put rasprodati stadion...

Ništa, vidimo se dogodine. A svoj put u europskoj utakmici u idućoj sezoni neće moći započeti s klubom Filip Uremović. Naime, nakon kraja utakmice, mnogima je promaklo, Uremović je dobio crveni karton. Nije navijačima niti ikome više bilo do gledanja na teren, pa nisu mnogi vidjeli, ali pretpostavka je da je stoper ‘bijelih‘ pocrvenio zbog prigovora talijanskom sucu Luci Pairettu.

Uremović će tako biti suspendiran za iduće europske utakmice Hajduka, radilo se o izravnom crvenom kartonu, tako da bi suspenzija mogla biti i veća od jedne utakmice.

image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 17:55