StoryEditorOCM
Hajdukkaži nam jure...

Nedjeljni dvoboj protiv Gorice bit će i ujedno i posljednji nastup za nekolicinu u Poljudu u dresu Hajduka

Piše slaven alfirević
16. svibnja 2024. - 22:32

Jure Ivanković, pretposljednji čin. Ovo je posljednja pressica širokobriješkog stručnjaka na klupi nogometaša Hajduka  uoči utakmica što ih Hajduk igra u Poljudu. Hajduk domaćin u sezoni 23/24, last dance.

Gostuje Gorica (može li lakše, op. a.), nedjeljom u 17 sati.

Petkom pak pressica slijedi, evo je s početkom u 13.30 sati. Što će nam Jure kazati? Rastanak se primakao, a žao nam je, brzo se emotivno vežemo za trenutačne trenere i probleme s kojima se bakću. I to dok javnost za to ne haje, nego traži ultimativno dobar rezultat i po mogućnosti pobjedu.

Ivanković je dosad iskazao mnoge kvalitete koje ostaju nedorečene, do kraja neispričane u tom i takvom trenutku Hajduka kad je sve skoro otišlo kvragu.

Ivanković zna da mu curi vrijeme u pješčanom satu na klupi prve momčadi Hajduka i sad ostaje samo pitanje hoće li kazati kao Mislav Karoglan na isteku svoga prvog mandata kad je odlazio i time donekle zadovoljio znatiželju "krvožednog" novinarskog puka ili sekte, kako hoćeteI. Na pitanje tko će biti novi trener i ostaje li možda baš on, Karoglan je lakonski odgovorio:

- Ne brinite, Hajduk će imat dobrog trenera na proljeće - rekao je.

Misli li to Karoglan na sebe ili već na Ivana Leku koji dolijeće iz Kine, pitali smo se, a ni dan-danas ne znamo točan odgovor.

Možda to slično priupitamo i danas Ivankovića, zna li barem tko mu je nasljednik? Pantomima, strani film, pet slova, stiže uskoro u kino-dvorane? Ne, više slova ima?! Ili čak manje?!? Zapravo, ne znamo koliko je slova, ali da stiže brzih dana, to pari sigurno.

Nedjeljni dvoboj protiv Gorice bit će i ujedno i posljednji nastup za nekolicinu "bijelih" u Poljudu u dresu Hajduka. Oprostit se naumio Emir Sahiti. bude li zaigrao, na odlasku je i Laszlo Kleinheisler u povratku u atenski Panathinakos. Što će biti s Josipom Brekalom, odlazi li i Filip Čuić, možda i Dino Mikanović... A Leon Dajaku, Rokas Pukštas, Vadis Odjidja Ofoe, Fahd Moufi, Ismael Diallo, Aleksandar Trajkovski... Hej, stani malo, grickaj čipi čips, a tko će onda ostati?!

Druželjubivi Jure, široka duša iz Širokoga Brijega mogao bi se petkom razvezati, raspričati, ni PR služba zacijelo neće zanovijetati kao u doba Lukše Jakobušića kad su sprječavali iole dužu priču o koječemu, pa se nadamo da bismo sad baš mogli profitirati na sijelu s Ivankovićem, nešto više ušićarati dok tumaramom carstvom neznanja, što to oni zapravo u Poljudu rade i dokle su došli u odabiru trenera?!

Pssst, navodno su sasvim blizu. Zamislite da nam jutrom u petak objave novog trenera?! Pozdravili bismo to, pa neka ovaj tekst zbog toga padne u vodu i zaborav kao nevažan i deplasiran.

Hoće li baš tako biti, ostaje nam - pogađate - vidjeti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 06:38