StoryEditor
Hajdukususret Skupštini

Sastanak s ‘nadzornicima‘: Naš Hajduk navija za brojniju i jaču upravu Kluba

Piše PSD
16. veljače 2020. - 22:50
Paun Paunović/Hanza media

Udruga Naš Hajduk je na svom Facebook profilu objavila kako su održali sastanak s Nadzornim odborom Hajduka, te su uz mnoge teme koje će biti na redovnoj Skupštini kluba istaknuli i potrebu za širenje i jačanje Uprave kluba.

"Danas je na Poljudu održan sastanak Nadzornog odbora HNK Hajduka i Našeg Hajduka kojeg su predstavljali predsjednik Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić te član Upravnog odbora Miro Živković.

Riječi je bilo o najavljenoj Glavnoj skupštini Hajduka na kojoj će biti prezentirani rezultati rada Uprave kluba, predstavljen planirani budžet za 2020. godinu, a na kojoj će Nadzorni odbor iznijeti svoj osvrt na do sada učinjeno.

U cilju povećanja transparentnosti potvrđen je prijedlog o dinamici održavanja dvije skupštine godišnje te će osim naredne u ožujku biti održana i još jedna tijekom ljeta.

Također, potvrđeno je kako se radi i na realizaciji prijedloga o angažiranju nezavisnih stručnjaka koji će raditi na unapređenju usklađenosti poslovanja s unutarnjim i vanjskim propisima i standardima.

Važno pitanje na kojem se inzistira već godinama, a koje se tiče donošenja i implementacije sportske strategije također je bilo tema današnjeg sastanka. Nadzorni odbor izvijestio je kako je taj važan dokument u izradi te da će biti finaliziran na ljeto.

Uz to, od strane Našeg Hajduka istaknuta je potreba za jačanjem i širenjem Uprave Hajduka.

Također, dogovoreno je kako će se uskoro odrediti i objaviti datum Ćakule s navijačima koja će održati nedugo nakon Glavne skupštine Hajduka sredinom ožujka."

Izdvojeno

13. srpanj 2020 18:03