StoryEditorOCM
Hajdukpodigla se prašina

Nakon dugo vremena Livaja se oglasio na Instagramu, a navijači zaratili, vodi se prava bitka

Piše SPORT SD
7. srpnja 2024. - 15:07

Nogometaši Hajduka nalaze se na pripremama u Sloveniji, odigrali su već dvije utakmice, protiv Radomlja (1:0 za Radomlje) i protiv Šahtara (1:1). Posebno je ova prva utakmica, protiv Radomlja, zaintrigirala navijače. Nije bilo samo do gledanja utakmice i načina na koji novi trener Gattuso vodi hajdukovce, već i do dugoočekivanih novih adidasovih dresova.

Svima se svidio novi dres, a upravo povodom njegovog predstavljanja je najbolji igrač kluba, Marko Livaja objavio dvije fotografija na Instagramu, uz poruku: "Ajmo prgava familijo!"

Prvi mu je ovo put da je nešto objavio još od listopada prošle godine, kada se oprostio od igranja za hrvatsku reprezentaciju. Nova objava je sada prikupila mnoštvo pažnje, a odmah su u komentarima navijači "zaratili".

Naime, sjećaju se još dobro Marka navijači Grčkog AEK-a, Livaja je u Ateni proveo tri i pol sezone, a osvojio je i naslov prvaka s grčkim klubom. Mnoštvo je sada navijača AEK-a u komentarima, zovu ga natrag u klub, govore da mu žuta boja bolje stoji od bijele.

Ipak, za svakog Grka tu je bar deset Hajdukovih navijača, koji brzo "objasne" Grcima da Marko ne ide nigdje.

image
Damir Krajac/Cropix

Dok Hajduk finišira Džeku i Rakitića, na jugu se novinari ‘raspojasali‘: Bijeli ostaju bez Livaje?

Vlada velik interes za Livaju, pisali smo nedavno da je za njega zainteresiran aktualni prvak Grčke PAOK, iako, ta priča je na "dugom štapu".

Livaja je za Hajduk odigrao 130 utakmica, u kojima je upisao 72 gola i 44 asistencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 09:45