stdClass Object ( [id] => 1362108 [title] => Mate Antunović, golgeter iz Otrić-Seoca, otkrio nam je istinu o odnosu s Bokšićem: Nikad mi nije bio menadžer [alias] => mate-antunovic-golgeter-iz-otric-seoca-otkrio-nam-je-istinu-o-odnosu-s-boksicem-nikad-mi-nije-bio-menadzer [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Hajduk je napustio u potrazi za minutama, a u posljednje vrijeme gol ga baš hoće! Javio nam se Mate Antunović, napadač talijanske Monze koji marljivo skuplja utakmice i golove u tamošnjoj Primaveri. U posljednjih pet nastupa zabio je triput, ukupno devet puta u ovoj sezoni. U Monzi je službeno na posudbi iz Hajduka. U gradu nadomak Milana, kaže, ima sve.

- Nije se teško naviknuti na ono što je slično kao doma. Sve mi je blizu, u Milanu sam za desetak minuta. Ali nemam toliko ni potrebu ići tamo. U Monzi imam sve i baš uživam.

Živiš sam?

- Ne, Branimir Kamber je sa mnom od nove godine. A trener Darijo Anić-Kremić dolazi sedam do 10 dana mjesečno.

Radi se redovito, privatno... Nema stajanja?

- Ma kakvi, nema šale. Zbog nogometa sam zapostavio štošta u životu i zato želim biti na vrhu. Samo to me zanima.

Krenuo te gol u zadnje vrijeme. Padaju kao na traci...

- Trebalo mi je malo vremena da se prilagodim. Ali vjerujem u sebe, znam da imam kvalitetu i onda to samo dolazi. Uskoro bi trebale doći još bolje i jače stvari.

S Hajduk je produžio do ljeta 2025., no u ugovoru stoji da Monza na kraju ove sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora. Klauzula teška 1,2 milijuna eura aktivirat će se ako Antunović debitira u Serie A.

- Na meni je da radim i nadam se najboljem. Iz Hajduka sam otišao u zadnji čas. Nije klišej, meni je stvarno bio najveći cilj zaigrati za prvu ekipu. Ali vidiš kakva je situacija, konkurencija u napadu je strašna. Realno, kao mladi igrač nisam imao tu što tražiti. Pukštas i Sigur su se probili i svaka im čast. A ja sam svoje minute morao potražiti negdje drugo. Zaigrati za prvu ekipu ostala mi je neispunjena želja. Nadam se da ću jednom to ostvariti.

Čuješ li se i s kim iz kluba? Što kažu?

- Naravno, s bivšim suigračima iz juniora pogotovo. Sa svima sam ostao dobar. Jave se i ljudi iz uprave, pitaju kako sam, sve prate... Ali zapravo je sve na Monzi jer ako plate onda sam njihov, Hajduk tu neće moći odlučivati.

---

image

Zabijao je Mate Manchester Cityju, Borussiji Dortmund...

Tom Dubravec/Cropix
---

O bivšem treneru

Pamte se Matine partije u bijelom dresu. Bio je jedna od ključnih figura u povijesnom europskom pohodu Bilih tića. Momci Marijana Budimira dogurali su sve do finala, putem su „skidali” brojne velikane, a tek u finalu svladao ih je nizozemski AZ Alkmaar. Otišao je Mate, a prije koji dan službeno i Budimir. Dojam je kako se srebrna juniorska generacija polako osipa...

- Ja na to drugačije gledam. Ne može se svatko ni probiti, niti svi mogu igrati za Hajduk. Moramo biti svjesni toga da nećemo svi postati top igrači. To je jednostavno tako, realnost.

Što misliš o treneru Budimiru? Je li ti žao što je otišao iz Hajduka?

- Ne znam je li mi žao ili nije. On za sebe zna što mu je najbolje. O njemu mogu reći samo sve najbolje. Pod njim sam stekao svoje ime i rezultat, najviše sam napredovao. Iznimno ga cijenim. Da, u sličnim smo situacijama. Ja sam otišao skupljati seniorsko iskustvo kao igrač, a on kao trener. Svi najviše volimo Hajduk, ali treba razmišljati glavom.

Je li Primavera pravo mjesto za to?

- Mislim da je. To zapravo i nije juniorsko prvenstvo jer nema ograničenog broja godina. Mogu igrati i stariji igrači. Natječu se B ekipe nekih klubova i nogomet je jako sličan seniorskom. Svi su jaki, visoki, tuku... Bolje je i to nego da negdje drugo sjedim na klupi.

Otišao je Antunović iz Hajduka, ali nije Hajduk iz njega. I dalje sve gleda, prati. I on samo jednu želju ima...

- Čudo je to što se događa. Odradili su sjajan prijelazni rok s Perišićem, Brekalom... Ja kao navijač sam presretan. Želim da poharaju prvenstvo, a onda nastave i u Europi.

---

image

U Monzi, kako kaže, želi ostati

Osobni album
---

Veliki prijatelji

Puno se pričalo o „prekidu suradnje” između Antunovića i legendarnog Alena Bokšića koji je skrbio za njegovu karijeru. Mate nam je sve objasnio.

- I dalje se čujemo ponekad. Oduvijek smo bili prijatelji i to se nije promijenilo. Nismo se posvađali niti išta slično. Puno je napravio za mene. Ali on nikada nije bio moj menadžer. Ja imam svoje agente i ljude koji se bave tim dijelom posla.

Antunović je pod kapom agencije „Team Raiola” koja nastavlja rad nakon smrti čuvenog menadžera Mina Raiole.

- Posao je naslijedio njegov prvi rođak. Prezadovoljan sam što se toga tiče. Među kakvim sam imenima... Čast mi je.

Kako stoji na Transfermarktu „Team Raiola” zastupa 53 igrača čija vrijednost premašuje 307 milijuna eura. Tu su brojna poznata imena poput Gianluigija Donnarumme (PSG), Ismaela Bennacera (Milan), Ryana Gravenbercha (Liverpool), ali i najskuplji Micky van de Ven od 45 milijuna eura, friški član Tottenhama.

- Želim jednog dana izbiti na vrh te liste – domeće Mate.

Što kažu agenti, kakvi su im planovi s tobom?

- Svakodnevno smo u kontaktu, razvija se situacija. Želim ostati u Monzi, predobro mi je ovdje, u gradu i klubu, ali uvijek postoji i plan B.

---

image

Mate je veliki radnik, treninzi mu nikad nisu bili problem

Osobni album
---

Parla sve u 16

Otkrio je Mate i da je savladao talijanski, tako da ni jezik nije problem.

- S profesoricom učim jezik tri puta tjedno. Razumijem sigurno 70 posto stvari, znam se sporazumjeti.

Nismo se za kraj mogli još jednom ne prisjetiti Lige prvaka, Ženeve, pobjeda nad velikanima...

Kako na taj uspjeh gledaš danas, s odmakom? Emocije su se odavno slegnule...

- Ma, i nisu zapravo. Eto, baš prije koji dan smo se vraćali iz Rima s utakmice. Vrtio sam nešto po Instagramu i izbacilo mi je reels penala protiv Borussije. Opet sam se naježio, kao da je bilo jučer. Ne mogu se takve stvari zaboraviti, a ni ne smiju. Sve bih dao da imam još jednu takvu sezonu u životu – kaže Mate koji je u tom pohodu zabio i Manchester Cityju i Borussiji Dortmund. Posebno je ostao upečatljiv pogodak na Signal Iduna Parku, popularnom Westfalenu kada je nakon ubačaja „trznuo” glavom u stilu Didiera Drogbe...

Pisali smo već o Mati. Momak je iz Otrić-Seoca, mjesta u blizini Ploča. Na ponos je svome kraju, a kući se vrati kad god ima priliku. Doduše, nema ih previše.

- Imali smo slobodno za Božić, samo tri dana. Ali mene su pustili 10 dana tako da sam se baš izguštao. A sad ništa prije ljeta. Do tada samo rad. A onda ću na ljeto malo uživati. Bit će nešto veća stanka, iako tu su uvijek moji privatni treninzi.

Svakodnevno treniranje ti onda ne pada teško, štoviše...

- Uvijek sam volio treninge. To mi nikad nije bio problema. S druge strane hrana, uhh, na to sam uvijek bio slab – smije se Mate i dodaje:

- Šalim se, naravno, živi se sportski i pazimo na svaki detalj. Znam koji su mi ciljevi i činim sve da do toga dođem.

Gdje se vidiš za koju godinu?

- To su slatke brige. Glupo bi bilo kazati da želim u Englesku, a ne želim u Njemačku, na primjer. Ali za sada želim ostati u Italiji. Prilagodio sam se i dobro mi je. Sve je slično kao i kod nas. Način života, ljudi, hrana, sve...

Do kraja sezone ima još nekoliko mjeseci, a onda će na potezu biti Monza. Nastavi li Mate ovako dileme za talijanskog prvoligaša neće biti...

---

image

Za Božić je stigao na advent, ali i u Otrić Seoca kod svojih

Osobni album
------
image

Italija mu odgovara, sličan je način života

Osobni album
------
image

Ispred trening centra u Monzi

Osobni album
------
image

Priznao je da nema dana, a da se ne sjeti pohoda u Ligi prvaka

Vojko Bašić/Cropix
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Talijani na potezu [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => Talijani na potezu 2 0 6934 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-02-06 10:12:47 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Ivan Renić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-02-08 08:03:16 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-02-08 08:02:57 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 1 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Mate Antunović, golgeter iz Otrić-Seoca, otkrio nam je istinu o odnosu s Bokšićem: Nikad mi nije bio menadžer page_title=Mate Antunović, golgeter iz Otrić-Seoca, otkrio nam je istinu o odnosu s Bokšićem: Nikad mi nije bio menadžer [metakey] => Mate Antunović, HAJDUK, Alen Bokšić, monza, primavera [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/02\/06\/26521551.png","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/26521534.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/26521535.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/26521536.png","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/26521537.png","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/26521538.png","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/24743314.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/06\/24410437.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Osobni album, Vojko Ba\u0161i\u0107\/Cropix","Osobni album","Osobni album","Osobni album","Osobni album","Osobni album","Vojko Ba\u0161i\u0107\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Za Bo\u017ei\u0107 je stigao na advent, ali i u Otri\u0107 Seoca kod svojih<\/p>","

Italija mu odgovara, sli\u010dan je na\u010din \u017eivota<\/p>","

Ispred trening centra u Monzi<\/p>","

Mate je veliki radnik, treninzi mu nikad nisu bili problem<\/p>","

U Monzi, kako ka\u017ee, \u017eeli ostati<\/p>","

Priznao je da nema dana, a da se ne sjeti pohoda u Ligi prvaka<\/p>","

Zabijao je Mate Manchester Cityju, Borussiji Dortmund...<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"2048x1293","hd_26521551_1920.png":"1920x1080","k_26521551_1280.png":"1280x1280","k_26521551_1024.png":"1024x1024","k_26521551_640.png":"640x640","k_26521551_480.png":"480x480","k_26521551_340.png":"340x340","k_26521551_220.png":"220x220","o_26521551_1280.png":"1280x808","o_26521551_1024.png":"1024x646","o_26521551_640.png":"640x404","o_26521551_480.png":"480x303","o_26521551_340.png":"340x214","o_26521551_220.png":"220x138","h_26521551_1280.png":"1280x854","h_26521551_1024.png":"1024x683","h_26521551_640.png":"640x427","h_26521551_480.png":"480x320","h_26521551_340.png":"340x227","h_26521551_220.png":"220x147","pp_26521551_1280.png":"1280x1628","pp_26521551_1024.png":"1024x1303","pp_26521551_640.png":"640x814","pp_26521551_480.png":"480x611","pp_26521551_340.png":"340x432","pp_26521551_220.png":"220x280"},{"size0":"861x1600","hd_26521534_1920.jpg":"1920x1080","k_26521534_1280.jpg":"1280x1280","k_26521534_1024.jpg":"1024x1024","k_26521534_640.jpg":"640x640","k_26521534_480.jpg":"480x480","k_26521534_340.jpg":"340x340","k_26521534_220.jpg":"220x220","o_26521534_1280.jpg":"1280x2378","o_26521534_1024.jpg":"1024x1902","o_26521534_640.jpg":"640x1189","o_26521534_480.jpg":"480x891","o_26521534_340.jpg":"340x631","o_26521534_220.jpg":"220x408","h_26521534_1280.jpg":"1280x854","h_26521534_1024.jpg":"1024x683","h_26521534_640.jpg":"640x427","h_26521534_480.jpg":"480x320","h_26521534_340.jpg":"340x227","h_26521534_220.jpg":"220x147","pp_26521534_1280.jpg":"1280x1628","pp_26521534_1024.jpg":"1024x1303","pp_26521534_640.jpg":"640x814","pp_26521534_480.jpg":"480x611","pp_26521534_340.jpg":"340x432","pp_26521534_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1290x748","hd_26521535_1920.jpg":"1920x1080","k_26521535_1280.jpg":"1280x1280","k_26521535_1024.jpg":"1024x1024","k_26521535_640.jpg":"640x640","k_26521535_480.jpg":"480x480","k_26521535_340.jpg":"340x340","k_26521535_220.jpg":"220x220","o_26521535_1280.jpg":"1280x742","o_26521535_1024.jpg":"1024x593","o_26521535_640.jpg":"640x371","o_26521535_480.jpg":"480x278","o_26521535_340.jpg":"340x197","o_26521535_220.jpg":"220x127","h_26521535_1280.jpg":"1280x854","h_26521535_1024.jpg":"1024x683","h_26521535_640.jpg":"640x427","h_26521535_480.jpg":"480x320","h_26521535_340.jpg":"340x227","h_26521535_220.jpg":"220x147","pp_26521535_1280.jpg":"1280x1628","pp_26521535_1024.jpg":"1024x1303","pp_26521535_640.jpg":"640x814","pp_26521535_480.jpg":"480x611","pp_26521535_340.jpg":"340x432","pp_26521535_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1203x961","hd_26521536_1920.png":"1920x1080","k_26521536_1280.png":"1280x1280","k_26521536_1024.png":"1024x1024","k_26521536_640.png":"640x640","k_26521536_480.png":"480x480","k_26521536_340.png":"340x340","k_26521536_220.png":"220x220","o_26521536_1280.png":"1280x1022","o_26521536_1024.png":"1024x818","o_26521536_640.png":"640x511","o_26521536_480.png":"480x383","o_26521536_340.png":"340x271","o_26521536_220.png":"220x175","h_26521536_1280.png":"1280x854","h_26521536_1024.png":"1024x683","h_26521536_640.png":"640x427","h_26521536_480.png":"480x320","h_26521536_340.png":"340x227","h_26521536_220.png":"220x147","pp_26521536_1280.png":"1280x1628","pp_26521536_1024.png":"1024x1303","pp_26521536_640.png":"640x814","pp_26521536_480.png":"480x611","pp_26521536_340.png":"340x432","pp_26521536_220.png":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26521537_1920.png":"1920x1080","k_26521537_1280.png":"1280x1280","k_26521537_1024.png":"1024x1024","k_26521537_640.png":"640x640","k_26521537_480.png":"480x480","k_26521537_340.png":"340x340","k_26521537_220.png":"220x220","o_26521537_1280.png":"1280x720","o_26521537_1024.png":"1024x576","o_26521537_640.png":"640x360","o_26521537_480.png":"480x270","o_26521537_340.png":"340x191","o_26521537_220.png":"220x123","h_26521537_1280.png":"1280x854","h_26521537_1024.png":"1024x683","h_26521537_640.png":"640x427","h_26521537_480.png":"480x320","h_26521537_340.png":"340x227","h_26521537_220.png":"220x147","pp_26521537_1280.png":"1280x1628","pp_26521537_1024.png":"1024x1303","pp_26521537_640.png":"640x814","pp_26521537_480.png":"480x611","pp_26521537_340.png":"340x432","pp_26521537_220.png":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26521538_1920.png":"1920x1080","k_26521538_1280.png":"1280x1280","k_26521538_1024.png":"1024x1024","k_26521538_640.png":"640x640","k_26521538_480.png":"480x480","k_26521538_340.png":"340x340","k_26521538_220.png":"220x220","o_26521538_1280.png":"1280x720","o_26521538_1024.png":"1024x576","o_26521538_640.png":"640x360","o_26521538_480.png":"480x270","o_26521538_340.png":"340x191","o_26521538_220.png":"220x123","h_26521538_1280.png":"1280x854","h_26521538_1024.png":"1024x683","h_26521538_640.png":"640x427","h_26521538_480.png":"480x320","h_26521538_340.png":"340x227","h_26521538_220.png":"220x147","pp_26521538_1280.png":"1280x1628","pp_26521538_1024.png":"1024x1303","pp_26521538_640.png":"640x814","pp_26521538_480.png":"480x611","pp_26521538_340.png":"340x432","pp_26521538_220.png":"220x280"},{"size0":"1920x1213","hd_24743314_1920.jpg":"1920x1080","k_24743314_1280.jpg":"1280x1280","k_24743314_1024.jpg":"1024x1024","k_24743314_640.jpg":"640x640","k_24743314_480.jpg":"480x480","k_24743314_340.jpg":"340x340","k_24743314_220.jpg":"220x220","o_24743314_1280.jpg":"1280x808","o_24743314_1024.jpg":"1024x646","o_24743314_640.jpg":"640x404","o_24743314_480.jpg":"480x303","o_24743314_340.jpg":"340x214","o_24743314_220.jpg":"220x138","h_24743314_1280.jpg":"1280x854","h_24743314_1024.jpg":"1024x683","h_24743314_640.jpg":"640x427","h_24743314_480.jpg":"480x320","h_24743314_340.jpg":"340x227","h_24743314_220.jpg":"220x147","pp_24743314_1280.jpg":"1280x1628","pp_24743314_1024.jpg":"1024x1303","pp_24743314_640.jpg":"640x814","pp_24743314_480.jpg":"480x611","pp_24743314_340.jpg":"340x432","pp_24743314_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1278","hd_24410437_1920.jpg":"1920x1080","k_24410437_1280.jpg":"1280x1280","k_24410437_1024.jpg":"1024x1024","k_24410437_640.jpg":"640x640","k_24410437_480.jpg":"480x480","k_24410437_340.jpg":"340x340","k_24410437_220.jpg":"220x220","o_24410437_1280.jpg":"1280x852","o_24410437_1024.jpg":"1024x681","o_24410437_640.jpg":"640x426","o_24410437_480.jpg":"480x319","o_24410437_340.jpg":"340x226","o_24410437_220.jpg":"220x146","h_24410437_1280.jpg":"1280x854","h_24410437_1024.jpg":"1024x683","h_24410437_640.jpg":"640x427","h_24410437_480.jpg":"480x320","h_24410437_340.jpg":"340x227","h_24410437_220.jpg":"220x147","pp_24410437_1280.jpg":"1280x1628","pp_24410437_1024.jpg":"1024x1303","pp_24410437_640.jpg":"640x814","pp_24410437_480.jpg":"480x611","pp_24410437_340.jpg":"340x432","pp_24410437_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4408476 Threads: 6 Questions: 140226233 Slow queries: 59636 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4187615 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 46 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [parent] => 255 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /sport/hajduk ) ) [link] => /sport/hajduk/mate-antunovic-golgeter-iz-otric-seoca-otkrio-nam-je-istinu-o-odnosu-s-boksicem-nikad-mi-nije-bio-menadzer-1362108 [printLink] => /sport/hajduk/mate-antunovic-golgeter-iz-otric-seoca-otkrio-nam-je-istinu-o-odnosu-s-boksicem-nikad-mi-nije-bio-menadzer-1362108?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 674457 [name] => Mate Antunović [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-04-17 07:04:26 [main_article_id] => 0 [alias] => mate-antunovic [link] => /tag/mate-antunovic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 310683 [name] => Hajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hajduk [link] => /tag/hajduk ) [2] => stdClass Object ( [id] => 314416 [name] => Alen Bokšić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => alen-boksic [link] => /tag/alen-boksic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 409906 [name] => monza [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => monza [link] => /tag/monza ) [4] => stdClass Object ( [id] => 747191 [name] => primavera [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-08 09:03:41 [main_article_id] => 0 [alias] => primavera [link] => /tag/primavera ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Talijani na potezu [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Mate Antunović, golgeter iz Otrić-Seoca, otkrio nam je istinu o odnosu s Bokšićem: Nikad mi nije bio menadžer [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-15-03-02-38-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521551.png [galleryCount] => 8 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Osobni album, Vojko Bašić/Cropix [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521551.png [title] => Osobni album, Vojko Bašić/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521534.jpg [title] =>

Za Božić je stigao na advent, ali i u Otrić Seoca kod svojih

Osobni album ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521535.jpg [title] =>

Italija mu odgovara, sličan je način života

Osobni album ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521536.png [title] =>

Ispred trening centra u Monzi

Osobni album ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521537.png [title] =>

Mate je veliki radnik, treninzi mu nikad nisu bili problem

Osobni album ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/26521538.png [title] =>

U Monzi, kako kaže, želi ostati

Osobni album ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/24743314.jpg [title] =>

Priznao je da nema dana, a da se ne sjeti pohoda u Ligi prvaka

Vojko Bašić/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/06/24410437.jpg [title] =>

Zabijao je Mate Manchester Cityju, Borussiji Dortmund...

Tom Dubravec/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Hajduk je napustio u potrazi za minutama, a u posljednje vrijeme gol ga baš hoće! Javio nam se Mate Antunović, napadač talijanske Monze koji marljivo skuplja utakmice i golove u tamošnjoj Primaveri. U posljednjih pet nastupa zabio je triput, ukupno devet puta u ovoj sezoni. U Monzi je službeno na posudbi iz Hajduka. U gradu nadomak Milana, kaže, ima sve.

- Nije se teško naviknuti na ono što je slično kao doma. Sve mi je blizu, u Milanu sam za desetak minuta. Ali nemam toliko ni potrebu ići tamo. U Monzi imam sve i baš uživam.

Živiš sam?

- Ne, Branimir Kamber je sa mnom od nove godine. A trener Darijo Anić-Kremić dolazi sedam do 10 dana mjesečno.

Radi se redovito, privatno... Nema stajanja?

- Ma kakvi, nema šale. Zbog nogometa sam zapostavio štošta u životu i zato želim biti na vrhu. Samo to me zanima.

Krenuo te gol u zadnje vrijeme. Padaju kao na traci...

- Trebalo mi je malo vremena da se prilagodim. Ali vjerujem u sebe, znam da imam kvalitetu i onda to samo dolazi. Uskoro bi trebale doći još bolje i jače stvari.

S Hajduk je produžio do ljeta 2025., no u ugovoru stoji da Monza na kraju ove sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora. Klauzula teška 1,2 milijuna eura aktivirat će se ako Antunović debitira u Serie A.

- Na meni je da radim i nadam se najboljem. Iz Hajduka sam otišao u zadnji čas. Nije klišej, meni je stvarno bio najveći cilj zaigrati za prvu ekipu. Ali vidiš kakva je situacija, konkurencija u napadu je strašna. Realno, kao mladi igrač nisam imao tu što tražiti. Pukštas i Sigur su se probili i svaka im čast. A ja sam svoje minute morao potražiti negdje drugo. Zaigrati za prvu ekipu ostala mi je neispunjena želja. Nadam se da ću jednom to ostvariti.

Čuješ li se i s kim iz kluba? Što kažu?

- Naravno, s bivšim suigračima iz juniora pogotovo. Sa svima sam ostao dobar. Jave se i ljudi iz uprave, pitaju kako sam, sve prate... Ali zapravo je sve na Monzi jer ako plate onda sam njihov, Hajduk tu neće moći odlučivati.

---

image

Zabijao je Mate Manchester Cityju, Borussiji Dortmund...

Tom Dubravec/Cropix
---

O bivšem treneru

Pamte se Matine partije u bijelom dresu. Bio je jedna od ključnih figura u povijesnom europskom pohodu Bilih tića. Momci Marijana Budimira dogurali su sve do finala, putem su „skidali” brojne velikane, a tek u finalu svladao ih je nizozemski AZ Alkmaar. Otišao je Mate, a prije koji dan službeno i Budimir. Dojam je kako se srebrna juniorska generacija polako osipa...

- Ja na to drugačije gledam. Ne može se svatko ni probiti, niti svi mogu igrati za Hajduk. Moramo biti svjesni toga da nećemo svi postati top igrači. To je jednostavno tako, realnost.

Što misliš o treneru Budimiru? Je li ti žao što je otišao iz Hajduka?

- Ne znam je li mi žao ili nije. On za sebe zna što mu je najbolje. O njemu mogu reći samo sve najbolje. Pod njim sam stekao svoje ime i rezultat, najviše sam napredovao. Iznimno ga cijenim. Da, u sličnim smo situacijama. Ja sam otišao skupljati seniorsko iskustvo kao igrač, a on kao trener. Svi najviše volimo Hajduk, ali treba razmišljati glavom.

Je li Primavera pravo mjesto za to?

- Mislim da je. To zapravo i nije juniorsko prvenstvo jer nema ograničenog broja godina. Mogu igrati i stariji igrači. Natječu se B ekipe nekih klubova i nogomet je jako sličan seniorskom. Svi su jaki, visoki, tuku... Bolje je i to nego da negdje drugo sjedim na klupi.

Otišao je Antunović iz Hajduka, ali nije Hajduk iz njega. I dalje sve gleda, prati. I on samo jednu želju ima...

- Čudo je to što se događa. Odradili su sjajan prijelazni rok s Perišićem, Brekalom... Ja kao navijač sam presretan. Želim da poharaju prvenstvo, a onda nastave i u Europi.

---

image

U Monzi, kako kaže, želi ostati

Osobni album
---

Veliki prijatelji

Puno se pričalo o „prekidu suradnje” između Antunovića i legendarnog Alena Bokšića koji je skrbio za njegovu karijeru. Mate nam je sve objasnio.

- I dalje se čujemo ponekad. Oduvijek smo bili prijatelji i to se nije promijenilo. Nismo se posvađali niti išta slično. Puno je napravio za mene. Ali on nikada nije bio moj menadžer. Ja imam svoje agente i ljude koji se bave tim dijelom posla.

Antunović je pod kapom agencije „Team Raiola” koja nastavlja rad nakon smrti čuvenog menadžera Mina Raiole.

- Posao je naslijedio njegov prvi rođak. Prezadovoljan sam što se toga tiče. Među kakvim sam imenima... Čast mi je.

Kako stoji na Transfermarktu „Team Raiola” zastupa 53 igrača čija vrijednost premašuje 307 milijuna eura. Tu su brojna poznata imena poput Gianluigija Donnarumme (PSG), Ismaela Bennacera (Milan), Ryana Gravenbercha (Liverpool), ali i najskuplji Micky van de Ven od 45 milijuna eura, friški član Tottenhama.

- Želim jednog dana izbiti na vrh te liste – domeće Mate.

Što kažu agenti, kakvi su im planovi s tobom?

- Svakodnevno smo u kontaktu, razvija se situacija. Želim ostati u Monzi, predobro mi je ovdje, u gradu i klubu, ali uvijek postoji i plan B.

---

image

Mate je veliki radnik, treninzi mu nikad nisu bili problem

Osobni album
---

Parla sve u 16

Otkrio je Mate i da je savladao talijanski, tako da ni jezik nije problem.

- S profesoricom učim jezik tri puta tjedno. Razumijem sigurno 70 posto stvari, znam se sporazumjeti.

Nismo se za kraj mogli još jednom ne prisjetiti Lige prvaka, Ženeve, pobjeda nad velikanima...

Kako na taj uspjeh gledaš danas, s odmakom? Emocije su se odavno slegnule...

- Ma, i nisu zapravo. Eto, baš prije koji dan smo se vraćali iz Rima s utakmice. Vrtio sam nešto po Instagramu i izbacilo mi je reels penala protiv Borussije. Opet sam se naježio, kao da je bilo jučer. Ne mogu se takve stvari zaboraviti, a ni ne smiju. Sve bih dao da imam još jednu takvu sezonu u životu – kaže Mate koji je u tom pohodu zabio i Manchester Cityju i Borussiji Dortmund. Posebno je ostao upečatljiv pogodak na Signal Iduna Parku, popularnom Westfalenu kada je nakon ubačaja „trznuo” glavom u stilu Didiera Drogbe...

Pisali smo već o Mati. Momak je iz Otrić-Seoca, mjesta u blizini Ploča. Na ponos je svome kraju, a kući se vrati kad god ima priliku. Doduše, nema ih previše.

- Imali smo slobodno za Božić, samo tri dana. Ali mene su pustili 10 dana tako da sam se baš izguštao. A sad ništa prije ljeta. Do tada samo rad. A onda ću na ljeto malo uživati. Bit će nešto veća stanka, iako tu su uvijek moji privatni treninzi.

Svakodnevno treniranje ti onda ne pada teško, štoviše...

- Uvijek sam volio treninge. To mi nikad nije bio problema. S druge strane hrana, uhh, na to sam uvijek bio slab – smije se Mate i dodaje:

- Šalim se, naravno, živi se sportski i pazimo na svaki detalj. Znam koji su mi ciljevi i činim sve da do toga dođem.

Gdje se vidiš za koju godinu?

- To su slatke brige. Glupo bi bilo kazati da želim u Englesku, a ne želim u Njemačku, na primjer. Ali za sada želim ostati u Italiji. Prilagodio sam se i dobro mi je. Sve je slično kao i kod nas. Način života, ljudi, hrana, sve...

Do kraja sezone ima još nekoliko mjeseci, a onda će na potezu biti Monza. Nastavi li Mate ovako dileme za talijanskog prvoligaša neće biti...

---

image

Za Božić je stigao na advent, ali i u Otrić Seoca kod svojih

Osobni album
------
image

Italija mu odgovara, sličan je način života

Osobni album
------
image

Ispred trening centra u Monzi

Osobni album
------
image

Priznao je da nema dana, a da se ne sjeti pohoda u Ligi prvaka

Vojko Bašić/Cropix
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Osobni album, Vojko Bašić/Cropix Osobni album Osobni album Osobni album Osobni album Osobni album Vojko Bašić/Cropix Tom Dubravec/Cropix
Osobni album

Za Božić je stigao na advent, ali i u Otrić Seoca kod svojih

Osobni album

Italija mu odgovara, sličan je način života

Osobni album

Ispred trening centra u Monzi

Osobni album

Mate je veliki radnik, treninzi mu nikad nisu bili problem

Osobni album

U Monzi, kako kaže, želi ostati

Vojko Bašić/Cropix

Priznao je da nema dana, a da se ne sjeti pohoda u Ligi prvaka

Tom Dubravec/Cropix

Zabijao je Mate Manchester Cityju, Borussiji Dortmund...

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/mate-antunovic-golgeter-iz-otric-seoca-otkrio-nam-je-istinu-o-odnosu-s-boksicem-nikad-mi-nije-bio-menadzer-1362108 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=7d87e4867357eadf2c1f37b264fcd694648ab152 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Mate+Antunovi%C4%87%2C+golgeter+iz+Otri%C4%87-Seoca%2C+otkrio+nam+je+istinu+o+odnosu+s+Bok%C5%A1i%C4%87em%3A+Nikad+mi+nije+bio+menad%C5%BEer&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fmate-antunovic-golgeter-iz-otric-seoca-otkrio-nam-je-istinu-o-odnosu-s-boksicem-nikad-mi-nije-bio-menadzer-1362108 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fmate-antunovic-golgeter-iz-otric-seoca-otkrio-nam-je-istinu-o-odnosu-s-boksicem-nikad-mi-nije-bio-menadzer-1362108 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Talijani na potezu [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
HajdukTalijani na potezu

Mate Antunović, golgeter iz Otrić-Seoca, otkrio nam je istinu o odnosu s Bokšićem: Nikad mi nije bio menadžer

Piše Ivan Renić
8. veljače 2024. - 09:02

Hajduk je napustio u potrazi za minutama, a u posljednje vrijeme gol ga baš hoće! Javio nam se Mate Antunović, napadač talijanske Monze koji marljivo skuplja utakmice i golove u tamošnjoj Primaveri. U posljednjih pet nastupa zabio je triput, ukupno devet puta u ovoj sezoni. U Monzi je službeno na posudbi iz Hajduka. U gradu nadomak Milana, kaže, ima sve.

- Nije se teško naviknuti na ono što je slično kao doma. Sve mi je blizu, u Milanu sam za desetak minuta. Ali nemam toliko ni potrebu ići tamo. U Monzi imam sve i baš uživam.

Živiš sam?

- Ne, Branimir Kamber je sa mnom od nove godine. A trener Darijo Anić-Kremić dolazi sedam do 10 dana mjesečno.

Radi se redovito, privatno... Nema stajanja?

- Ma kakvi, nema šale. Zbog nogometa sam zapostavio štošta u životu i zato želim biti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 05:02