StoryEditorOCM
Hajdukpitanje vremena

Ključni igrač Hajduka preskočio današnje treninge nakon liječničkih pregleda, hoće li biti spreman za Goricu?

Piše SPORT SD
29. studenog 2023. - 21:14

Hajduk je u nedjelju svladao Istru s 2:0, ali nije iz Pule izašao neokrznut. Nakon debelo zakašnjelog starta Ercega nad Lučićem, došlo je do ozljede vratara Hajduka prouzrokovane trzajem vrata.

Lučić je zbog ozljede propustio i oba današnja treninga, a bio je i na liječničkom pregledu. I dalje osjeća u vratu tu "uspomenu" iz Pule i ne može trenirati. Nepoznato je još hoće li se oporaviti do subote, kada na Poljud stiže Gorica, svaki bod je bitan u utrci za prvenstvo.

Ne oporavi li se Lučić do tada, među vratnice će kapetan Lovre Kalinić, zadnji put je branio protiv Jadrana iz Ploča u Kupu, a zadnja prvenstvena utakmica mu je bila još krajem listopada prošle godine, protiv Lokomotive.

Što se tiče ostalih, Trajkovski i dalje nije u pogonu, ozljeda još nije do kraja zacijelila, pa će po svemu sudeći preskočiti i Goricu. Ima i dobrih vijesti, Yassine Benrahou se vraća, bit će na raspolaganju Karoglanu u subotu. Asistirao Pukštasu protiv Varaždina, pa ga nije bilo protiv Istre, ali vrlo vjerojatno ćemo ga imati priliku gledati na Poljudu ovaj vikend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 15:37