StoryEditorOCM
Hajduknisu se nadali ovom

Hajdukovi juniori neočekivano kiksali na gostovanju i izgubili prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici

Piše Sport SD
21. rujna 2024. - 14:58

Niz od pet utakmica bez poraza, o čega četiri pobjede u nizu, imali su juniori Hajduka do 6. kola 1. NL za juniore. Neočekivano su kiksali na gostovanju u Ždralovima kod Mladosti koja je slavila, može se reći i senzacionalno, s minimalnih 1:0. 

Jedini gol za na susretu za veliko slavlje domaćih na Brdu postigao je Šime Mrkić u 26. minuti utakmice, a Mladost je nakon ove pobjede na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. Do ovog kola ‘bijeli‘ su držali prvo mjesto, no ovaj kiks ih je koštao trenutno vrha prvenstvene ljestvice i sad su na drugom mjestu.

Preskočila ih je u ovom kolu Lokomotiva s kojom su do danas imali jednak broj bodova. Juniori Lokomotive iskoristili su kiks mladih hajdukovaca i slavljem od 1:0 protiv Slaven Belupa na domaćem terenu zauzeli su prvo mjesto s tri boda prednosti. 

Zanimljivost je da će se Hajduk i Mladost Ždralovi uskoro susresti i na seniorskoj razini. Naime, bit će protivnici u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa, a Mladost će biti domaćin ‘bijelima‘ u ovom susretu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 14:59