StoryEditorOCM
Hajdukprvi golovi doma

Hajdukovi dragulji nakon fantastične predstave na Poljudu: ‘Livaja mi je idol, sanjao sam da igram s njim‘

Piše R. R.
21. rujna 2024. - 23:09

Veliki udjel u pobjedi nad Goricom imala su dva mlada Hajdukova igrača, 16-godišnji Bruno Durdov i nešto stariji 21-godišnji Niko Sigur. Durdov je s dva prekrasna pogotka na asistencije Marka Livaje doživio ovacije poljudskih tribina. Prvi pogoci u seniorskom dresu, a kakav je osjećaj.

- Teško mi je to iskazati, prvo bi krenuo od same ekipe koja je nekako nakon šokantno primljenog gola se vratila, vidjelo se koliko nam to znači, borili smo se za svaki balun. Izašli smo iz krize, podigli u igri i zasluženo na kraju slavili.  

Koliko je bilo teško obuzdati emocije nakon postignuti golova, oba na asistenciju Livaje.

- Ma to je sve izašlo iz mene, ne znam kako bi opisao taj osjećaj, samo je krenulo. A što se tiče Livaje – pa on je moj idol, sanjao sam da igram s njim, a sada prva dva pogotka na njegova dodavanja, to je savršeno. Poslije kada su mi tribine skandirale imao sam osjećao kao da nisam tu, kao da lebdim.

image
Jakov Prkić/Cropix

Kako nakon svega ostati na zemlji, pribran

- Jako sam sretan sa svime, a sada treba zaboraviti što je bilo i nastaviti raditi još jače, bolje i rezultati će sami dolaziti. Nema opuštanja.

Iza Nike Sigura je zanimljivo razdoblje, debi u kanadskoj reprezentaciji, nastup u derbiju i konačno gol na Poljudu, lani je bio strijelac ali na gostovanju. 

- Iza mene je prilično emotivno razdoblje koje sam okrunio ovim pogotkom, imao sam priliku zaigrati u reprezentaciji, igrao u derbiju i sada ovaj gol. I prije sam imao nekoliko šansi, ali ovo je ipak nevjerojatan osjećaj. 

Danas smo vas vidjeli u novoj ulozi, desno, ali više prema naprijed, na krilu.

Sigurno da je novo i za mene, ali nije neka velika promjena, dobro se snalazim na nekoliko pozicija, nije niti važno gdje sam, važno je da odigram kvalitetno i da svojim nastupom pomognem momčadi. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Kako sada ostati na zemlji, ne poletjeti pred derbi s Rijekom

To će biti jako zanimljiv susret, moramo se pripremiti za veliko iskušenje na njihovom travnjaku. Očekuje nas jako teška utakmica. Sutra se treba dobro odmoriti i od ponedjeljka se posvetiti pripremi za taj dvoboj, odigrati punom snagom i pokazati svoju kvalitetu,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 23:09