StoryEditorOCM
Hajdukdruga strana

Hajduk se očitovao o prijavi suca Pajača i spreman je objaviti snimku iz tunela: ‘Naša nutricionistica nije napala suca‘

Piše Sport SD
20. ožujka 2024. - 19:18

Valu nezadovoljstva suđenjem u HNL-u izazvali su razne reakcije. Situacija koja se dogodila u poluvremenu dvoboja između Hajduka i Lokomotive bacilo je novu sjenu. Prema zapisniku u kojem je delegat Ivan Jurina iz Zaboka zabilježio i da je u tunelu napadnut sudac Igor Pajač.

U dopunskom izvješću je otkriveno o kome se radi. Naime, Pajač je naknadno identificirao žensku osobu koja je optužena za napad na njega, a riječ je o Hajdukovoj nutricionistici Dragani Olujić. Zbog toga je Disciplinska komisija HNS-a zatražila očitovanje Hajduka, a strana priče koju su s Poljuda ispričali donosi drugu sliku ovog slučaja. 

- Iz kamera koje su postavljenje u tunelu i snimki koje posjedujemo vidljivo je da nutricionistica Dragana Olujić nije napala suca - priopćio je službeni Hajduk. Očitovanje prenosimo u cijelosti:

„U odnosu na to da je nutricionistica Hajduka Dragana Sekulić Olujić nakon crvenog kartona pomoćnom treneru Hajduka Draganu Blatnjaku, u tunelu navodno gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod, Hajduk ističe da su u cijelosti neistiniti navodi Časnika za sigurnost HNS-a odnosno Delegata utakmice te navodi suca Igora Pajača iz dodatnog očitovanja.

Štoviše, iz snimke nadzorne kamere postavljene iz tunela stadiona Poljud koju zbog interesa javnosti pridržavamo pravo javno objaviti, vidljivo je, ne samo da nutricionistica Hajduka, Dragana Sekulić Olujić nije napala suca Igora Pajača, već da je zapravo Igor Pajač taj koji je prvi nasrnuo na nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić na način da je na istu, koja je u tom trenutku bila cca metar od iza njega, nasrnuo lijevom rukom te joj se unio u lice, a da se pritom ni u jednom trenutku snimke ne vidi da je Dragana Sekulić Olujić gurnula ‘glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila na pod‘ kako to netočno navode Delegat utakmice i sudac Igor Pajač.

Radi navedenog, Hajduk ovim putem traži od povjerenika za natjecanje da se protiv suca Igora Pajača hitno pokrene disciplinski postupak zbog navedenog napada na nutricionisticu Draganu Sekulić Ostojić.“

Hajduk je dostavio snimku nadzornih kamera discipliskom sucu Alanu Klakočeru koji će donijeti odluku o ovom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:44