StoryEditorOCM
Hajdukprijelazni rok traje

Hajduk pronašao rješenje za najbolniju poziciju? Kontakt uspostavljen, uključila se i konkurencija

Piše SPORT SD
30. siječnja 2024. - 23:16

Krajem listopada prošle godine Hajduk je gostovao u Koprivnici kod Slaven Belupa, prva utakmica s Karoglanom na čelu nakon odlaska Leke. Hajduk je pobijedio 1:0, presudio je gol Livaje i donio prijeko potrebna tri boda. 

Ipak, na toj utakmici je ozljedu zadobio Dario Melnjak, lijevi bek Hajduka. Zbog teške ozljede križnih ligamenata neće ga biti do kraja sezone, a posljedice te ozljede ‘bijeli‘ osjećaju tek od nastavka sezone.

Poziciju lijevog beka je sve do zimske pauze više-manje uspješno odrađivao Diallo, on se tada odazvao na reprezentativnu obvezu svoje Obale Bjelokosti. Njegovim odlaskom nastala je rupa na toj poziciji, a zatvara je Fahd Moufi, primarno desni bek.

Hajduk se bacio u potragu za novim igračem, prije tjedan dana turski mediji su pisali da je klub zainteresiran za Kazimcana Karatasa, lijevog beka Galatasaraya i mladog reprezentativca Turske.

Danas je priča dobila nastavak, turski mediji pišu da je situacija uznapredovala, Hajduk je kontaktirao Galatasaray i pitao za njihove uvjete. Pregovori su tako, tvrde Turci, prešli u malo ozbiljniju fazu.

Karijeru je 21-godišnji bek započeo u Altayju, a Galatasaray ga je u ljeto 2022. godine kupio za 1.2 milijuna eura. Karatas je od tada upisao 23 nastupa, a ove sezone nije se naigrao. Transfermarkt ga procjenjuje na 2.5 milijuna eura. Hajduku je konkurencija Gaziantep, i ovaj turski klub je zainteresiran za igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:41