StoryEditorOCM
Hajdukpišu turci

Hajduk ipak ne dovodi krilnog napadača koji je nedavno vrijedio devet milijuna eura

Piše SPORT SD
5. rujna 2023. - 07:19

Još ima vremena do kraja prijelaznog roka. Žaper je zadnji koji je stigao, navijači su zadovoljni, ali ne u potpunosti. Prevladava mišljenje među hajdučkim pukom, nedostaju krila.

Prije tjedan dana su turski mediji izjavili da je Hajduk zainteresiran za 24-godišnjeg francuskog krilnog napadača Mounira Chouiara, ali je sada novinar Salim Manav objavio da će Chouiar potpisati trogodišnji ugovor s Ludogorecom, te da je sve dogovoreno.

Chouiar, koji ima francusko i marokansko državljanstvo, je karijeru započeo u Lensu nakon čega je 2019. godine prešao u Dijon za 3.5 milijuna eura. Tamo se nije ustalio u prvoj postavi pa je 2021. godine posuđen turskom Malatyasporu, a godinu dana nakon i prodan Basaksehiru za 1.5 milijuna eura.

U Basaksehiru je skupio 30 utakmica, a ovog ljeta je raskinuo ugovor i sada je slobodan igrač. Ima i jedan nastup za francusku U-21 reprezentaciju dok je za mlađe kategorije igrao redovito. Trenutno vrijedi 3.2 milijuna eura, a najveća vrijednost mu je bila 2020. godine kada je procijenjen na devet milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 07:20