StoryEditorOCM
Hajdukusred mraka

Hajdučka javnost čeka kazne za ‘aferu tunel‘; Otvara se mogućnost velikog skandala, evo kad će se sve znati

Piše K. M.
21. ožujka 2024. - 13:23

Alan Klakočer neće žuriti s kaznama za događaje iz tunela na Poljudu, Hajduk je priložio dokaze, čeka se očitovanje Pajača.

Veliki skandal moglo bi izazvati očitovanje Hajduka na zapažanja Časnika za sigurnost i Delegata utakmice nakon susreta protiv Lokomotive. Naime, odmah nakon utakmice zabilježeno je u zapisniku od strane delegata Ivana Jurine iz Zaboka da je glavni sudac Igor Pajač napadnut od strane neidentificirane ženske osobe.

Pajač je u dopunskom izvješću identificirao osobu koju je optužio za napad, a riječ je o Hajdukovoj nutricionistici Dragani Olujić na što je Disciplinska komisija zatražila očitovanje s Poljuda. Priča koju je donio Hajduk bacila je drugu sliku na cijeli slučaj, a prema navodima iz očitovanja navodi iz zapisnika nisu točni i imaju dokaze za to koje su priložili Disciplinskoj komisiji.

Riječ je o snimci iz tunela na Poljudu gdje se odvijao događaj spomenut u zapisniku, a prema očitovanju Hajduka na njoj je zabilježeno da je napad izvršio Pajač na nutricionisticu Draganu Olujić. Hajduk je zatražio u svom očitovanju da se protiv Pajača hitno pokrene disciplinski postupak zbog napada na nutricionisticu Olujić zbog čega će svoje očitovanje sad o ovom slučaju morati iznijeti delegat i sudac iz zapisnika koji su ovjerili nakon utakmice.

Očekuje se da će to napraviti tijekom ovog tjedna pred Disciplinskom komisijom, a sama odluka o kaznama disciplinskog suca Alana Klakočera ne očekuje se u ovom tjednu. U narednom periodu reprezentativne stanke trebao bi uzeti dovoljno vremena sagledati priložene, a potom i donijeti odluku u skladu s dostupnim informacijama. Po svemu sudeći prezentirat će je najvjerojatnije tijekom idućeg tjedna.

Ako uvaži očitovanje Hajduka i priloženu snimku iz tunela kazna za suca Pajača te delegata Jurinu bi prema Disciplinskom pravilniku mogla biti drakonska zbog varanja i dovođenja u zabludu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:46