StoryEditor
HajdukGazi dalje

Dvojica igrača Hajduka posebno su se svidjela unatoč porazu: nije sve u Koprivnici bilo ni tako sivo, da ne kažemo crno

Piše Slaven Alfirević
17. veljače 2020. - 21:37
Željko Hajdinjak/Hanza media

Bilo je i pozitivnih primjera, nije da o njima treba dugo razglabati, ali zaslužuju da se izvuku na vidjelo. Nije sve bilo ni tako sivo, da ne kažemo crno...

Brazilac Jairo je bio najbolji od “lavanda-momaka”, igrača u blijedim dresovima. Nije greška. Nisu bili bijeli, nego blijedi. Privredio je Jairo penal, pa servirao stopostotnu šansu Jradiju. Da su njega prodali, bili bi hajduci slabiji, bez obzira koga eventualno doveli. Ovako, drži čvrsto Jaira u ruci. Kao vrapca u ruci. Dok je golub na grani. Jairo je nekako na svoju ruku zaželio da ostane ili što bi u klubu rekli “nisu se dogovorili oko odlaska”. Neka je ostao. Na njemu se isplati graditi, ako je to konačna procjena.

Prva za Kristiana Dimitrova i bez obzira što je obrana imala svoje uspone i padove, Bugar je naznačio da će bit bolji od Svatoka. Nemojmo žuriti, jer kad god požurimo, klepnu nas po ušima. Međutim, rekao je i Tudor, a on se u to najbolje razumije: visoki Bugar ima “personality”! Naslutili smo to, a onda je Tudor izrijekom na pressici potvrdio naša razmišljanja. Dobar Dimitrov.

#HAJDUK

Izdvojeno

07. srpanj 2020 22:28