StoryEditor
Hajdukodličan odaziv

Drugi vikend akcije ‘Pripadaj‘ donio je preko 1000 članova na poklon Hajduku, Barutana preuzela ‘vodstvo‘ među splitskim kvartovima

Piše PSD
17. veljače 2020. - 16:33
Udruga Naš Hajduk

Drugi vikend akcije Pripadaj za rođendan opet je donio preko 1000 članova na poklon Hajduku. Od četvrtka do ponedjeljka organizirano je gotovo dvadeset akcija učlanjivanja u 5 država na dva kontinenta, stoji u priopćenju Udruge Naš Hajduk.

"Zadovoljni smo brojkama s terena i svakim danom dogovaramo nove akcije po Hrvatskoj i šire. Već sada možemo najaviti da će navijači i sljedeća dva vikenda na brojnim akcijama pokazati da pripadaju Hajduku.

Najveći broj članova na jednoj akciji dolazi s Barutane koja je u jednom danu prikupila 210 novih članova i time prestigla Kman, Pujanke i Split 3 preuzevši vodstvo među splitskim kvartovima. Među njima našla se i obitelj s devet članova i jedna od najstarijih članica ove godine, baka od 94 godine.

Uz Barutanu velike brojke stižu s Makarske rivijere gdje se na tri akcije učlanilo 300 ljudi, a na akciji u Čapljini pripadnost je pokazalo 180 članova. Posebna akcija ovaj vikend je i ona na Braču gdje su članovi imali priliku sudjelovati u tradicionalnoj akciji darivanja krvi", istaknuli su iz Odjela za članstvo.

Akcija Pripadaj za rođendan se nastavlja dalje i do kraja mjeseca održat će se preko 20 akcija kojima će Hajduk sigurno doći i do 20.000 članova. Učlaniti se možete i putem interneta na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 08:47