StoryEditorOCM
Hajdukjavne opomene

Četvorici igrača Hajduka prijeti treći žuti karton, a bliži se veliki derbi...

Piše K. M.
24. studenog 2023. - 14:59

Četiri utakmice ostale su Hajduku na rasporedu do zimske stanke, u koju je cilj ući s trenutnim stanjem na prvenstvenoj ljestvici. Cilj je i završiti sezonu na istom mjestu, a na putu do pauze kao trenutno prvoplasirana momčad pred Hajdukom su još utakmice protiv Istre 1961, Gorice, Lokomotive i Dinama.

Odradit će momčad Mislava Karoglana u tom periodu tri gostovanja, od čega je prvo u Puli, a onda slijedi utakmica na Poljudu s Goricom i dva gostovanja u Zagrebu. Do onog na papiru najtežeg, Bijeli imaju nešto lakši put od Dinama i priliku povećati prednost na prvom mjestu.

U znaku broja četiri je i broj igrača kojima prijeti izostanak u slučaju trećeg žutog akumuliranog kartona. U opasnosti od trećeg kartona trenutno su Ivan Dolček, Emir Sahiti, Niko Sigur i Zvonimir Šarlija, a ako ga već budu morali dobiti možda bi najbolje za Karoglanov roster bilo da to bude najkasnije protiv Gorice.

Po tri akumulirane opomene trenutno nema nijedan igrač Hajduka, a jedan žuti karton imaju Ismael Diallo, Anthony Kalik, Tino Blaž Lauš, Dario Melnjak, Vadis Odjidja Ofoe, Ferro i Mihale Žaper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:41