StoryEditorOCM
Hajdukbio je točan

Bivši hajdukovac prije dvije godine je predvidio što će se dogoditi Livaji i ekipi na Poljudu ako ne bude rezultata

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 20:28

Ostale su Hajduku do kraja sezone još dvije utakmice u kojima još igra za čast, a rezultatski ni za što. Raspršile su se šampionske ambicije prije mjesec i pol dana, a tu se nije stalo jer su se nastavila i rezultatska razočarenja. Upisivali su se porazi na Poljudu kao da je normalno, a nije i sve to naišlo je na brojne kritike. 

Nitko nije ostao pošteđen kritika, a u ovoj situaciji neki i idu nekoliko koraka dalje da pokažu koliko mogu daleko pljunuti. U toj pomalo apokaliptičnoj situaciji sad su se počele naglo otkrivati i izvanterenske aktivnosti Marka Livaje, koje je imao i ranije. Razlika je jedino što tad većini nije smetalo zbog rezultata, a sad se drugačije gleda na to. 

image
Josko Supic/

Da će se nešto slično dogoditi ako ne bude rezultata prije dvije godine je u razgovoru za Index predvidio i bivši hajdukovac Tonći Kukoč. On je u odgovoru na pitanje o tadašnjoj momčadi Hajduka rezonirao kako će se dio javnosti ponijeti prema Livaji ako ne bude rezultata.

- Meni je drago da je Livaja ostao, ali kada vidim ovu kampanju za njegov ostanak, nešto mi drugo pada na pamet: ne daj Bože da Hajduku krene loše, 90 posto ovih koji ga sada slave će ga prvi vrijeđati. Napadat će ga da mu je previsok ugovor i da igra loše. Doli je svašta moguće – govorio je prije dvije godine Kukoč i može se reći da nije pogriješio u svom predviđanju. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 06:22