StoryEditorOCM
Domaći nogometdruštvene mreže

Bivši hajdukovac burno je proslavio talijanski gol, objavio je video...

Piše Sport SD
25. lipnja 2024. - 09:12

U osmoj minuti sudačke nadoknade, doslovno nekoliko sekundi prije kraja utakmice, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije u osminu finala Europskog prvenstva. Hrvatska u očaju, a Talijani u ekstazi, nije bilo za one slabog srca.

Bivši reprezentativac Ukrajine i bivši igrač Hajduka Artem Milevski burno je proslavio gol Zaccagnija, video je podijelio na društvenim mrežama.

Artem Milevski je za Hajduk debitirao u kolovozu 2014., upisao je 27 nastupa u službenim utakmicama te zabio tri gola. Od Hajduka se oprostio u rujnu 2015., izjavio je tad:

- Odlazim iz Splita nedovršenog posla, ali ovo iskustvo igranja za Hajduk nikad ne bih promijenio. Želim treneru Damiru Buriću, kapetanu Goranu Miloviću i svim igračima puno sreće u nastavku sezone, dio njih više neću biti, no neka znaju da će uvijek imati golemu potporu jednog njihovog vjernog navijača iz Ukrajine.

image

Artem Milevski

Tom Dubravec/Arhiva/Cropix

Hrvatskoj sada igra tek teorija. S dva boda još uvijek se može nadati prolazu, no u iduća dva dana moraju se poklopiti čak četiri rezultata. Danska danas mora pobijediti Srbiju, dok Engleska mora dobiti Sloveniju s najmanje tri ili više gola razlike. Potom u srijedu Portugal i Turska u skupini F moraju slaviti protiv Gruzije i Češke.

Hrvatska bi tada prošli dalje kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 09:43