StoryEditorOCM
Domaći nogomettračak nade

Vedran Ćorluka žestoko je proslavio Dinamov gol, ni slutio nije što se Modrima sprema, pogledajte

Piše SN
18. rujna 2024. - 09:39

Bruno Petković probudio je nadu, Takuya Ogiwara u potpunosti ju je rasplamsao, a Marko Pjaca, samo par minuta kasnije, imao je priliku za novi, treći Dinamov pogodak, koji bi bio potpuna senzacija. Bio je to kratak period u kojemu je Dinamo bio živ na Allianz Areni, prije nego što se Bayernov stroj ponovno zahuktao, na još višu temperaturu - pišu Sportske novosti.

U trenucima dok su igrači hrvatskog prvaka zabijali i radili probleme Bavarcima, pjesma gostujućih navijača bila je zaglušujuća, a u transu su bili svi oni čije srce kuca za Modre. Na tribinama njemačkog stadiona bio je i Vedran Ćorluka, kojega su navijači uhvatili upravo u takvom raspoloženju.

Bivši član Vatrenih, a danas pomoćnik Zlatka Dalića, koji je u Dinamu odradio prve godine karijere, snimljen je u euforiji nakon drugog Dinamovog pogotka u Münchenu. Popularni "Čarli‘ žestoko je proslavio pogodak i pridružio se pjesmi navijača, ali onda je uslijedio strahovit kraj utakmice i poraz koji će crnim slovima ostati upisan u povijest maksimirskog kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 10:17