StoryEditorOCM
Domaći nogometNova suradnja

Tommy i NK Dugopolje sklopili sponzorski ugovor: poznata dalmatinska tvrtka postala generalni sponzor kluba

Piše Promo SD
3. studenog 2023. - 13:47

Svečano je bilo u prostorijama NK Dugopolja. Klub je, naime, dobio novog generalnog sponzora, a to je tvrtka Tommy. Na konferenciji za medije bili su predsjednik kluba Mario Smodlaka, dopredsjednik Tomislav Balić, dok su ispred tvrtke Tommy prisustvovali direktor korporativnih komunikacija Dario Mamić, te član Uprave Zoran Mikulić.

- Važan je ovo događaj za razvoj našeg kluba. Hvala Tommyju na ukazanom povjerenju. Od sada igramo i za Tommy, ne samo za Dugopolje. Hvala obitelji Mamić, nadam se da ćemo opravdati njihovo povjerenje. Obvezuje nas to na dodatan rad i razvoj našeg kluba u budućnosti. Ovo je partnerstvo između nas i Tommyja. Ulagat će se u mlađe kategorije kako bi razvili što više mladih igrača.

image
Joško Šupić/Cropix

Pozitivan niz

Dugopolje je u dobrom nizu, bez poraza su već šest utakmica zaredom. Porasla su tako i očekivanja...

- Ambicije su da svaki dan budemo sve bolji. Mi smo u borbi za prvo mjesto. Napravit ćemo sve da do polusezone uhvatimo priključak. Onda ćemo se dodatno pojačati za vrijeme stanke. Nadam se da će ovaj stadion ugledati svjetlo pozornice prve lige jer ovaj grad i klub to zaslužuju.

Upitan je predsjednik i o suradnji s Hajdukom...

- Dugopolje misto malo, za Hajduka sve bi dalo. Neka to bude odgovor na to pitanje.

Tommy nastavlja uspješnu suradnju sa sportskim klubovima.

- Poznato vam je da je Tommy veliki sponzor hrvatskog, dalmatinskog, splitskog sporta. Mi podupiremo financijski niz klubova, organizacija i događaja. Ponosni smo što možemo ostvariti suradnju s NK Dugopolje. Klub ima ambicije, a one idu paralelno s infrastrukturom koje Dugopolje ima. Tu su i ljudi koji imaju viziju, znaju ciljeve kluba. Dat ćemo sve od sebe da i uspiju. Ne radi se samo o seniorima. Želimo sudjelovati u razvoju mlađih kategorija. Važna nam je suradnja s lokalnom zajednicom. To inače radimo, to je dio naše poslovne vizije. Hvala Dugopolju što su nam dali priliku za to – zaključio je Mamić.

image
Joško Šupić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:12