StoryEditorOCM
Domaći nogometzabio lijep gol

Marco Pašalić otkrio: Zvali su me Dinamo i Hajduk, ali Jakirović je zagrizao

Piše sport sd
3. lipnja 2024. - 23:36

Uspješno je hrvatska nogometna reprezentacija položila prvi ispit uoči ovogodišnjeg Eura u Njemačkoj. Na Rujevici su Dalićevi izabranici slavili s 3:0 protiv Sjeverne Makedonije. Dvostruki je strijelac bio Lovro Majer, dok je prvijenac za Vatrene upisao Marco Pašalić.

Krilni napadač Rijeke bio je preplavljen emocijama:

- Presretan sam što sam zabio prvijenac baš na Rujevici, postigao sam taj pogodak baš tu, praktički kod kuće, ovdje gdje inače igram. Ne može se odrediti najbolji trenutak za prvijenac, nema najboljeg trenutka za prvijenac, jednostavno sam sretan što sam ga zabio. Nisam znao da ću ga postići, sjela mi je ta lopta, slično kao prvijenac za Rijeku protiv Dukagjinija. Hvala Bogu što sam zdrav i što mi ide. Dres posvećujem mami i tati. Mislim da mogu biti zahvalan izborniku što mi je dao priliku. Sve je bilo na meni, da odradim dobru utakmicu i da radim na statistici. Imao sam pad u formi, nije mi išlo s golovima, ali bitno je da sam bio zdrav. Nisam mislio da ću tako skoro dobiti priliku, ali zahvalan sam.

Za inicijaciju u reprezentaciju trebate pjevati, postoji li takav običaj za prvijenac?

- Ne, ne, haha... Srećom, jer nisam baš neki pjevač.

Koliko je istina da vas Dinamo i Hajduk nisu htjeli pa da ste završili u Rijeci?

- Teško je to sad reći, bio sam u razgovorima i s jednima i s drugima. Nisu to sad neki ključni razgovori bili. Najbitnije je da me Jakirović htio od početka. On je bio zagrizao i poklonio mi povjerenje.

Što očekujete na Euru?

- Očekujem tešku skupinu, kao što smo i rekli. Moramo odigrati dobro, ostaviti srce na terenu pa što bude, bude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 06:05