StoryEditorOCM
Domaći nogometbrani dalića

Jeličić opet ‘briljira‘, prvo je ocrnio Srbe, a sad osuo drvlje i kamelje po onima koji pune bisage i hrane mediokritete

Piše Sport SD
23. lipnja 2024. - 21:22

HRT-ov analitičar za Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj Joško Jeličić gost je u emisiji uoči posljednjeg kola skupine A između Njemačke i Švicarske, te Škotske i Mađarske. 

Prokomentirao je prvo Jeličić zajedno s ostalim gostima zadnju press konferenciju Zlatka Dalića uoči utakmice protiv Italije koja se igra sutra u 21 sat u Leipzigu, posebno se osvrnuo na medijski tretman reprezentacije i izbornika.

image
Ante Čizmić/Cropix

- Dalić je miran i fokusiran, poslije Albanije bio je jako pogođen količinom kritika. Živimo u vremenu prljave tehnologije, prevladavajući mediji stvorili su vojsku mediokriteta koje hrane komercijalno najisplativije, a to je crnilo. Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta koji svoje osobne frustracije liječe na boljima i uspješnijima od sebe, dok sakupljači klikova mudro pune bisage. Dalić je najbolji izbornik u hrvatskoj povijesti, drago mi je vidjeti da je fokusiran, znam da je pametan i da pazi na svoju mentalnu higijenu i da je fokusiran na ono što slijedi. Uvjeren sam da slijede barem tri utakmice i ja toliko vjerujem u naše dečke i naš stožer. Bez obzira kako završilo ovo prvenstvo njihov zlatni sjaj neće ništa potamnjeti, dajem im apsolutni podršku - izjavio je Jeličić.

Nogometni razgovor na HRT-u digao prašinu u Srbiji, prozvali su to sramotom i pitaju se: ‘Ima li ovaj čovjek stida?‘

Joško Jeličić komentarima tijekom emisije zgrozio Srbiju, sada se oglasio HRT, ovo je njihov odgovor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 21:56