StoryEditorOCM
Domaći nogometpress konferencija

Jakirović potvrdio novi udarac za Dinamo pa govorio o Hajduku: ‘Nezasluženo smo izgubili, bio je to zalutali metak‘

Piše Davorin Olivari/SN
4. listopada 2023. - 18:39

Trener Modrih Sergej Jakirović je prije treninga Modrih na stadionu na Kosovu održao presicu, uz njega je bio i Marko Bulat.

- Očekuje nas zahtijevna utakmica. Ballkani je dobro vođen, organizirana je i kompetitivna momčad, lako prilagodljiva, u odnosu na protivnika znaju promijeniti sustav, igraju u rombu 4-4-2. Pripremali smo se, analizirali, ritam nam je gust i ubitačan, nemamo se vremena žaliti, čeka nas stalno nova utakmica. Morati ćemo biti na maksimalnoj razini igre i agresivnosti, na rubu fanatizma. Ballkani tako igra, barem pred svojim navijačima. Jako je zanimljivo da imaju sve pobjede na svom terenu u Europu, to je znak opasnosti. Zato ćemo morati biti na maksimalnoj razini ako želimo nešto uzeti - kazao je u uvodu Jakirović, prenijele su Sportske novosti.

Kakvo je zdrastveno stanje 22 igrača koji su stigli?

- Drmić je upitan. Nećemo riskirati s njim. U nedjelju nas već čeka prvenstveni okršaj s Istrom 1961. Baturina je trenirao na 50 posto, rekao je da ga ne smeta koljeno, vidjeti ćemo još - kazao je Jakirović

Kako je stanje u momčadi nakon poraza od Hajduka, stiglo je pitanje za Bulata?

- Ta utakmica s Hajdukom bila je specifična. Ne bih rekao da smo odigrali kako je na kraju izgledao rezultat. Bili smo dobri i igrali na dobroj razini. Imali smo puno pokušaja prema golu. Teško je objasniti da smo iz jedne duge lopte primili gol. Svlačionica je svjesna da smo odigrali dobro -rekao je Bulat.

Može li poraz od Hajduka utjecati na sutrašnju utakmicu?

- I kad smo pobjeđivali nismo puno slavili. Teško nam je, nismo zasluženo izgubili, bio je to zalutali metak. Dobro nam dođe ova utakmica, da se iskupimo. Svaku utakmicu darujemo nešto, s time nisam zadovoljan. Iz svake utakmice moramo izvući pouke - kazao je Jakirović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:02