StoryEditorOCM
Domaći nogomet7. kolo hnl-a

Igrač Istre uoči susreta na Poljudu: ‘Hajduk je najbolja momčad u ligi, ali idemo u Split po tri boda‘

Piše SPORT SD
31. kolovoza 2023. - 15:41

Hajduk u subotu na Poljudu igra protiv Istre 1961. u 7. kolu Supersport HNL-a. Bijeli su vodeća momčad prvenstva s 15 bodova u pet utakmica, dok je momčad iz Pule osma s četiri boda nakon šest susreta. Istra 1961. je održala konferenciju za medije gdje su susret najavili glavni trener David Català i igrač Dario Marešić.

- Veliki izazov je pred nama, ali trebamo biti spremni na sve Bez obzira igramo li protiv top ekipa ili slabijih momčadi, moja očekivanja su uvijek ista, da budemo hrabri, da imamo loptu u posjedu što više možemo i da idemo po pobjedu - rekao je trener Istre Català.

- Dobro treniramo i mislim da se to vidjelo i na zadnje dvije utakmice. Osvojili smo samo dva boda, a mislim da smo mogli svih 6 kako smo igrali. Spremni smo, znamo što nas čeka, Hajduk ima pet pobjeda zaredom, znamo da su trenutno možda i najbolja ekipa u ligi i znamo ako ne ide svatko na maksimum tamo ne možemo osvojiti ništa. No, mi idemo tamo po pobjedu, spremni smo i znamo da možemo sa svakim. Imamo super igrače i kvalitetu koju još nismo stigli ni pokazati, ali smo na pravom putu i idemo u Split po tri boda - poručio je Dario Marešić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 18:45