StoryEditorOCM
Domaći nogometipak uspjeli

Dinamo teškom mukom stigao do nove pobjede, Varaždinci su ih namučili, ali ipak ostali bez bodova

Piše SN
6. listopada 2024. - 18:09

VARAŽDIN - DINAMO 0:1 (Cordoba 35.)

VARAŽDIN: Zelenika - Jovanov (od 46. Dabro), Tepšić, Nekić, Ba (od 76. Maglica), Boršić - Mitrovski (od 65. Šego), Belcar, Duvnjak, Mamić (od 76. Domjanić) - Poldrugač (od 65. Ćorić)

DINAMO: Zagorac  - Ristovski, Theophile, Torrente, Pierre-Gabriel  - Mišić, Sučić (od 90+1. Ademi) - Cordoba  (od 56. Špikić), Baturina (od 55. Rog), Hoxha (od 74. Mbuku) - Kulenović (od 74. Petković).

Dinamo je nešto teže od očekivanog slavio u baroknom gradu. Cordoba je postigao prvijenac za Modre i donio tri boda, Dinamo sada ima 19 bodova te je izjednačen na vrhu s Rijekom, koja je prva zbog bolje gol razlike.

Varaždin je na samom početku skoro šokirao Dinamo, Tepšić je pogodio vratnicu. Nisu Modri izgledali baš najsigurnije na početku, ali su se brzo stabilizirali i krenuli prema naprijed. Domaćini su imali još jednu sjajnu priliku u 28. minuti kada je Mamić izašao sam pred Zagorca, ali ovaj je obranio. Kada ne zabiješ, tada primiš, u 35. minuti Cordoba je upisao prvijenac za goste iz Zagreba nakon sjajne minijature Baturine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 18:10