StoryEditorOCM
Domaći nogometiskre pred derbi

Dinamo odbio Rijekin zahtjev, Sopić poručuje: ‘Ne bojimo se nikoga, a suđenje ne komentiram‘

Piše SPORT SD
23. veljače 2024. - 16:56

Trener Rijeke Željko Sopić najavio je nedjeljni susret Dinama i Rijeke.

- Prije svega bih čestitao Dinamu na pobjedi protiv jednog velikog protivnika. Bio sam na utakmici, kao i na utakmici protiv Varaždina. Jučer su pokazali jedno pravo lice. Protiv Varaždina su pokazali malo drugačije lice, vjerojatno radi umora i svega. Ali, što se tiče naše utakmice, respektiramo Dinamo, ali ga se ne bojimo. Idemo odigrati jednu hrabru utakmicu u Maksimir. Neću reći da sam siguran, ali sam uvjeren da možemo doći do pozitivnog rezultata, započeo je Sopić.

- Najvažnije je da moji igrači, zajedno sa mnom i s cijelim stožerom i sa svim ljubiteljima i navijačima Rijeka, odemo zajedno u Maksimir i uživamo u nogometu i jednostavno pokažemo prije svega gard i igru koja je krasila Rijeku u prvom dijelu sezone, a svakako i u ovom drugom dijelu sezone, nastavio je Sopić.

Na južnoj tribini Maksimira očekuje se dvije tisuće riječkih navijača, a Dinamo je odbio zahtjev Rijeke za još 500 ulaznica zbog "sigurnosnog rizika".

- Teško mi je to opće komentirati, ako je iz sigurnosnih razloga, onda ne određuje klub, nego policija. Ne znam, stvarno ne znam. Teško mi je to komentirati. Nisam u doticaju s tim, rekao je Sopić.

Upitan je i o nedavnom Dinamovom pritisku na suce i VAR:

- Ja nikad ne komentiram suđenje. Vjerujte mi, ja stvarno od 10 utakmica devet puta saznam u tunelu tko sudi. Mene to uopće ne zanima. Morate nazvati nekoga iz Dinama i pitati je li to u redu ili nije u redu, što ću ja ovdje razgovarati o tome? Ne zanima me.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 06:04