StoryEditor

Dinamo odbio milijunsku ponudu Herthe za Mislava Oršića

Piše Tihomir Hrga/SN
1. veljače 2021. - 19:37

Odbijena je danas u Maksimiru još jedna ponuda osim one Marseillea za Lovru Majera. Radi se o ponudi Herthe za Mislava Oršića teškoj 4 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

Nisu o njoj u Maksimiru uopće željeli raspravljati. Što je apsolutno logično, Oršić, hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih igrača i strijelaca Dinama, u posljednje tri sezone najbolji europski strijelac s ukupno 13 postignutih pogodaka zaslužuje svakako mnogo veću ponudu. 

Naravno, treba uzeti u obzir da Oršić ima već 28 godina, teško da će doseći ponudu veću od 7-8 milijuna eura, ali ova od 4 milijuna jest definitivno za igrača njegove kvalitete i rejtinga definitivno preskromna. Inače, ovo je već treća ponuda za Oršića koju je Dinamo odbio. Prije obe Herthine, odbijene su one WBA i Al Nasra. Oršićev ugovor s Modrima traje još godinu i pol dana, a stižu vijesti da mu Dinamo sprema novi ugovor, mnogo financijski izdašniji od ovog trenutačnog.

Dakle, ukupno je Dinamo ovog zimskog prijelaznog roka, u teškim trenucima zbog korona krize odbio za Majera i Oršića čak 19 milijuna eura. A u međuvremenu se na dolaske Čabraje, Špikića, Ristovskog, Štefulja i Nevistića bacio u ukupni trošak od 7 milijuna eura.

Da je prodao Majera i Oršića, te da se nije bacio u kupnju, bio bi bogatiji za čak 26 milijuna eura! No, definitivno veseli da se plavi klub posvetio isključivo sportskom rezulatu i na tome zg-klubu treba skinuti kapu, pokloniti se do poda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2022 03:18